Ortalama maliyetim 8.79 portföyümün %50'si Vesbe. Aşagı giderse alacak param yukarı giderse satacak malım ve bekleyecek sabrım var. Korkup kaçacak zaman değil. Tam para kazanılacak zaman Vesbe'de.
VESBE nin temel analiz verileri heyecan verici oranda cazip,bilmediğimiz birrşeyler olmalı.Bir miktar ile giriş yaptım.Bakalım neler olacak.?
An itibarıyla portföyümü VESBE ile doldurmaya başladım.
Oranım %75.
Pek yakında %100 bile olabilirim.
İnanılmaz güzel seviyeler VESBE için. Al ve sabret moduna geçtim. 2020 pandemi öncesi seviyelerin bile altına geldik dolar bazlı. Ben bu fırsatı kaçıramam. Gerekirse bekleyeceğim.
Temel olarak sanırım yılı 1 milyar dolar ihracat ile bitireceğiz. Ortalama olarak 3 yıldır yaklaşık yıllık, 1.4 milyar dolar ihracat yapıyorduk. Bu %35 civarı daralma demektir. Maalesef kötü performans ondan dolayı. Normalde güncel kur seviyesiye çeyrekte yaklaşık 1 milyar TL kar elde ediyor olmalıyız. Bunu da enflasyon muhasebesi sayesinde sıfırlıyor şirket. Akıllılık yapıyor. Neden boşuna vergi ödesin ki. Ama EM bitince kılıç çuvala sığmayacak, bir yerden kendini gösterecek. Çok güzel bir motivasyonum var. OKU NE KADAR GERERSEN O KADAR İLERİ FIRLAR.
Yer İmleri