Artan

36,84 9.97 13:28
21,06 9.97 13:31
11,49 9.95 13:31
23,86 9.95 13:31
192,50 9.87 12:55
Artan Hisseler

Azalan

127,80 -10 13:32
23,76 -10 13:32
13,50 -10 13:32
9.982,50 -9.99 13:27
193,70 -9.99 13:32
Azalan Hisseler

İşlem

9.936.727.903,40 13:32
8.762.144.960,56 13:32
7.281.418.674,04 13:32
5.245.143.604,40 13:32
4.350.496.209,75 13:32
Tüm Hisseler
Sayfa 153/156 İlkİlk ... 53103143151152153154155 ... SonSon
Arama sonucu : 1245 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    11015 de gap kaldı hep kafamda soru işareti. 261,5 USd civarında ortalamaların kesişmesi lazım bu henüz gerçekleşmedi.
    Arada şu gapi de kapasa bari. Burada bir şeye taraf olacaksam tarafımı bence hisse nete en çok katkı sunanlardan birisi olduğu için

Bulut ( Sindoma53) ten yana beyan etmem gerekir.

Her ne kadar kendisi beni sevmese de geçen gün Engrandmaster a yapılanda doğru değildi.

Bu topiclerde daha çok kişilerle kişisel tartışmalara değil de yaptığımız işe odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Topiği geriye doğru okudum. Sindo kardeş hiç kusura bakma da, Guzu aga yı resmen kışkırtmısın.

En az 10 tane gereksiz, topiği kirleten, bilgi iiçermeyen sataşmayapmışsın.Haksızsın.

Guzu nun tarzu bu, Yıllardır hicivli yazar. İlkokul mezununun anlayacağı, halk diliyle yazar.

İnsanlar hiç yadırgamaz ve gelir okur.Çünkü kendini o şekilde kabul ettirmiştir.

Haksızsın...Şimdi yakıştı mı sana,en az 10 kez sataşıp, topiği birbirine katmak.

Bu topiğe gelmek okumak zorunda değilsin. Başkalarına sataşıp, başkalarının topiğinin altını üstüne getirmeye hakkın yok.

Aç kendine bir topik..Topiğin yazdıkların bilgi dolu olsun.Millet seni okusun.Ona buna sataşmakla ne geçiyor eline.

YAPTIĞIN BU TOPİĞİ OKUYANLARA BÜYÜK SAYGISIZLIK.Aslında kendine de saygısızlık.

Bırak adam kendi topiğinde istediği gibi yazsın.Sana ne Guzu nun kime nasıl ne yazdığı.

Çok istiyorsan aç bir topik orada yaz. Belki farkında değilsin ama, yazdıklarınla çok itici oluyorsun.

GUZU BUBAM IN OĞLU DEĞİL.SENİN YAPTIĞINI GUZU YAPSA BU YAZIYI GUZU YA KARŞI YAZARDIM.
    Geriye doğru yaptığın sataşmaları tek tek oku..VİCDANLI VE DELİKANLI İSEN HATANI KABUL EDER,
    BU TOPİK TAKİPÇİLERİNDEN VE GUZU DAN ÖZÜR DİLER, HELALLİK İSTERSİN.
    BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUN DA BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNDEN EMİNİM.

Yazdıklarımdan alınmayasın..Biraz kendini eleştirip, yaptığının yanlış olduğunu anlaman için..

3. Dedim ya..Guzu bubam ın oğlu değil.

Ama,

2024 temmuzda 11000 lerde endeks göcecek demiş mi demiş.

Ekim 2024 de, 8600 lere inince şimdilik aşağısı yok alıyorum demiş mi, demiş.

Mart 2025 de endeks 10800 iken, 2-3 günde 9000 lere ineceğiz demiş mi, demiş.

Mayıs ayında mal alıyorum, yokarı 11000 lere gidiyoruz demiş mi, demiş.

O ZAMAN DOĞRUYA DOĞRU DEMESİNİ, HAKLI YA HAKLI DEMESİNİ BİLELİM.

Arkadaş günlükçü değilsen, bu büyük iniş çıkışlarda al malını, sat yokardan çekil kenara.

Guzu daha ne yapsın...zorla cebinize para mı soksun.

Ha günlükçüysen, günlük viop yapıyorsan , hele hele kaldıraçlı al sat yapıyorsan zaten bir şey kazamazsın.

Para trend takibi ve büyük düşüşlerde dipten mal almakla kazanılır.

twitter zaten olmuş çöplük.Bilgi hak getire.

O zaman bırakın da buralarda az çok bilgi paylaşan insanlar yazsın.

4. kuzu iadeli taahhutlu kimseye davetiye gondermedi hele ne dedigi belli olmayan ama sadece satasanlara hic. can yucelin dedigi gibi herkese hakettigi adla hitap edilir. memedde arkadaslarida kendine acar bir topik ne isterse yazarlar, gelip kuzuya sagdan soldan cemkirmezler biz buraya kuzuyu okumaya geliyoruz sagdan soldan onu nasil kiskirtirizda kendimize kufrettiririz ve kuzuyu kacirtiriz diyen aliklari okumaya gelmedik ha kuzuyu okumaya geliyoruz dedikse kuzudan bir menfaatimiz var, yagcilik yapmaya geldik manasi cikmasin oyle bir sey yok cunku. vatandas dediki memed abim senden daha akilli sen hergun baska bir sey salliyorsun. kuzuda madem memed abin iyi git onu oku bana bulasma dalyarak dedi haksiz mi? evet kuzu babamizin oglu degil ama cakkallara yem edilecekde degil.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sende yazdıklarımdan alınma ozaman seni göremediğin orta oyununu yazmak kışkırtmak mı ya okuduğunu anlamıyorsun yada kurmuşlar seni yada elrman savunmayana mail atmıcam dediya onun peşindesin aklınızın yetmiyeceği işlere girmeyin bu yazınla bu vatandaşın onun gibi düşünmeyen birine dalyrak diyor onu bile kabul ediyorsun başarılar borsa haytınızda
    Kardeş bak yine itici ve irrite edici yazıyorsun.Haksız olduğunu kendin çok iyi biliyorsun.Dön yazdıklarının tümünü bir oku.

Eğer hala kendini sorgulayıp, bir öz eleştiri yapmıyorsan ne diyeyim ki.

Guzu yıllardır o şekilde yazar.Yeni mi gördün sanki.Hicivli yazar, güldürür, yazıklarını da okutur.

YAZDIĞI HALK AĞZI.YAZIM ŞEKLİ O. O TARZ YAZDIĞINDA KALBİNDE BİR KÖTÜLÜK OLMADIĞINI,

ESPİRİ KATARAK YAZDIĞINI HERKES BİLİR. GRAND KARDEŞ DE ONA ÜFÜRÜKÇÜ YAZMIŞ.

GUZU DA ONA YAZMIŞ, ÖDEŞMİŞLER BİTMİŞ. AMA SENİN TOPİĞİ BİRBİRİNE KATMAN, EN AZ 10 kez

GUZU ya sataşman olmamış.Sen bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ SİN .YAKIŞMAZ SANA.

GUZU SANA ,SENİN YAPTIĞIN GİBİ haksızlık yapsa Guzu ya yazardım bu yazdıklarımı.

BENİ HİÇ TANIMIYORSUN.ön yargılı olma.HİÇ KİMSEYE YARANMAYA GEREK YOK.

HİSSE SENEDİ VE FİZİKİ ALTIN DIŞINDA HİÇ BİR ENSRÜMANLA AL SATIM DA YOK.ÖMÜR BAT ÇIK YAPACAK KADAR UZUN DEĞİL.

MAİL İLE DE İŞİM YOK. insanın hatasını kabul etmesi, özür dilemesi olgunluk, erdemliliktir.

Sen bir Türk milliyetçisi olarak topiği takip edenlerden ve guzu dan özür dile, helallik iste.

Sana yakışan da budur. Polemiğe hiç gerek yok.Ben de sana başarılar, bol kazançlar diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,242
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ENGRANDMASTER ettiğin hakaret sonra çıkmış burada bizi şikayet ediyor bak bakalım benim yazılarımda senin bu hakarettine benzer birşey varmı
    Türkçe olarak kaç kere yazdım, lazca mı yazayım..

girmeyin başlığa, okumayın....

kuzu'nun yazım tarzı bu, beğenmeyen okur, cevap yazmaz.

bana da o kadar laf sokuyor, şaka espiri yapıyor.

sevmesem, cevap vermem..

son defa yazıyorum...

bu başlık kuzunun başlığı, gelip burada kuzuya hakaret edeni, laf sokanı tatile yollarım.
    .

kuzu hıyarı soydumu, tuzu kapan koşuyor. etmeyin, eylemeyin.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7. Tebrikler Sayın kuzu, bizi karşılıksız bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.Bu topiği gece gündüz sizi okumak için giriyoruz lütfen bizi mahrum etmeyin. Sizi okumak çok büyük bir onur.

8. kuzu dayı, sonuna kadar katılıyorum bu düşüncene.. Sindoma viop topiğinde beni de çileden çıkarmıştı şahitsin..
    ona uyan bir iki tane de dallama vardı..eksiksiz dallama hem de..
    en sonunda birkaç kez ceza almıştım..canı sağolsun Güneysu nun..Viop topiğinde hala birkaç isim var, kendini bir halt sanıp kendince eğlenen..
    bunların kendilerinden farklı görüşlere tahammülü yok..
    Güneysu ya ben de dedim bu isimleri formdan elemezseniz formun kalitesi düşer dedim, kimseden çıt çıkmamıştı..daha da yazmam orda..forma bile arada bakıyorum artık..
    bunların en iyi yaptığı iş, tahrik etmek çamura yatmak laf ebeliği yapmak..bunlar kadar uzağa işiyemezsin..bu konuda iyiler..
    o zaman da dedim şimdide derim yarın da derim bunu..
    formda birileri sataşanların kulağını kopartacakki formun itibarı korunsun, aksi halde formun üstüne işer bunlar..
    kendilerini bir halt sanır böyle..

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili guneysu....

bak susmasi imkansiz....bunun yuzunden....BU FORUMDA BIR TANE OKUYUCU KALMAZ....seviyeyi yerlere indiriyor....

buna bir care bul....bunun ceza almadigini goren digerleride....bunun gibi yaziyorlar....SEVIYE YERLERE DUSUYOR....

bu haliyle.....burada yazmam imkansiz....topik bana ait degil....ona aitmis gibi davraniyor....

Sayfa 153/156 İlkİlk ... 53103143151152153154155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •