Artan

36,84 9.97 13:51
21,06 9.97 13:57
23,86 9.95 13:57
11,49 9.95 13:56
192,40 9.82 13:55
Artan Hisseler

Azalan

42,32 -10 13:57
127,80 -10 13:57
23,76 -10 13:57
13,50 -10 13:57
193,70 -9.99 13:57
Azalan Hisseler

İşlem

10.170.384.499,20 13:57
8.767.363.304,56 13:57
7.302.521.233,54 13:57
5.420.883.779,16 13:57
4.796.996.483,75 13:57
Tüm Hisseler
Sayfa 154/156 İlkİlk ... 54104144152153154155156 SonSon
Arama sonucu : 1245 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

bana da o kadar laf sokuyor, şaka espiri yapıyor

kuzu hıyarı soydumu, tuzu kapan koşuyor. etmeyin, eylemeyin.

ha ha ha.....MUTHISTI....ESPRI VE LAF SOKMADA BENI SOLLADIN LEM.....

DEMEK....GUZU GIYARI SOYDUMU....TUZU ALAN KOSUYOR HEEEE....bugun ki soydugum giyar bizim kuyumculari IHYA ETTI.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

SINDOMA53....bu topige bir daha gelirse....KOVACAK....makul....uyardi....kendi topiginde kal.....ne pohh yiyorsan ye dedi.....

NORMAL YAZILARIMA DONECEGIM.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

URUS RUBLESINE NE OLDU.....

1 DOLAR=130 RUBLE IDI....

simdi.....

1 DOLAR....73 RUBLE.....

BENZERLIK ANALIZI YAPACAGIZ.....

1 DOLAR=50 TL....olunca....

1 DOLAR=40 TL YE......neden nicin hangi destekle dusecek.....onumuzdeki 2026 turkiye parametrelerini URUS la kiyasliyacagim....

urusta uygulanan DEDOLARIZATION.....bizde de uygulanirsa....YATIRMCILAR NASIL ETKILENIR....bu soyacagim GIYAR....Bayagi buyuk bir GIYAR....TUZU KAPIP GELEN COK OLACAK....

4.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Haklı olabilirsin öyle hissettirdiler bir ara ama dünya borsaları yıkılıyor biste bişey olmuyordu, varlik fonu özellikle Yiğit Bulut destek atıyor diye söyleniyordu. Gundwane çok dillendirdi bunu. Ama sende dönüp dönüp bunu tekrarlıyorsun. Tamam aptalız bu masala inandık. Gelecek de ne olacak borsa onla ilgili görüşün nedir, cidden çok ucuz hisseler gitmiyor, endeks mühendisliği ile 3-5 hisse ile tutuyorlar veya çakıyorlar. Bofa var olduğu sürece ne yapalım yatırım mı yapmayalım, short mu açalım. Görüşün nedir, milletle eğlendiğin yetmedi mi.

Fredima takılıp duruyorsun adam sesde etmiyor, yazık mail listesine de giremedi [emoji23]

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Farkında değilsin ama birçok kağıt kalıcı zarar vardı yuzbinlerce insana
    Yani ne yapalım yapan yaptığı ile mi kalsın
    Susalım hasiralti yapilsin
    Bak dün polisleri şehit eden isid li itler kisa bir süre önce yakalanıp saliniyor
    Ataturk havalimanini patlatıp 45 şehit eden isid li picler 50 kez müebbet yiyor ama saliniyor
    Neden
    Sen unuttuğun için
    Sen sustuğun icin
    Bistin tüm sorunu akp . Ülke ağır kansere yakalandı akp yüzünden. Kolon kanseri oldu. Bu yüzden bist kalkamiyor ayağa
    Üzerine biste akp nin ekibi yıllardır anlattım yeni uyandınız, rant alanı oldu bofa maskesiyle soyuyorlar
    Senin düşmüyor zannettiğin tarihte ben ne diodum.
    ENDEKSE BAKMAYIN HISSELERI PERT ETMEYE BASLADILAR . GIT O TOPICTE HEPSI DURUYOR YAZILAR
    Sonuç endeks 11 bin hisseler 6 - 7 bin de kaldi
    Borsalar çok batık hallerde bile büyük ralliler yapabilir ama ülkemiz ağır kanser halde
    Tayyip siyaseti bırakmadan ne ülke ne borsa hicbirsey duzelmez
    Hele ki bir seçim daha kazanırsa tüm elinizdeki hisseler tamamen çöp e donecek
    Akp denen rezaletten kurtulursa Ülke
    Bist çok uzun olmayan bir tarihte 50 bin değerine gider
    1 yıl sürmez bu

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Türkçe olarak kaç kere yazdım, lazca mı yazayım..

girmeyin başlığa, okumayın....

kuzu'nun yazım tarzı bu, beğenmeyen okur, cevap yazmaz.

bana da o kadar laf sokuyor, şaka espiri yapıyor.

sevmesem, cevap vermem..

son defa yazıyorum...

bu başlık kuzunun başlığı, gelip burada kuzuya hakaret edeni, laf sokanı tatile yollarım.
    .

kuzu hıyarı soydumu, tuzu kapan koşuyor. etmeyin, eylemeyin.

lazca anlatsanda anlarım sıkıntı yok yalnız herkese eşit mesafede olman gerekiyor burada seninde bunu anlaman gerek güneysu neden bende topikten birine dalyarak yazarsam ceza verecekmisin bir tarafta üfürmek kelimesini kullanan bir üye ona dalyarak diyen savunduğun kuzu ....
    konuyu uzatmayalım zamana bırakalım .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,335
    sn kuzuyu yıllardır okumaya çalışırım, özellikle çalışırım diyorum kendisinde bir şekilde akademisyen mi diyelim sanatçı mı diyelim bir kapris var dönem dönem kendisine biat etmeyenleri uzaklaştırır...
    ben kuzuyu özellikle tarihsel bazı zamanlar dini ( neden bazı çoğu zaman kafayı bulduğunda işleri zora sokuyor inananlar açısından), stratejik görüşlerini belirttiğinde daha çok seviyorum. bir şekilde faydalı ve ufuk açıcı oluyor yazıları. farklı bakış açıları da olursa topicler tadından yenmez oluyor. eski zamanlarda yani tekaüt öncesi daha çok faydalanmaya çalışırdım, şimdilerde kendime faydası olursa oluyor...
    diğer arkadaşlardan bazıları illa ki birilerini eleştirecekler, bunu sn sindomanın şahsında söylemiyorum dikkat eğer akpye takmışsanız her mesajınıza akp sokuşturduğunuzda bu sizi okunur kılmıyor. zaten akpnin de pek bir şeyinde değil mesajlarınız. onlar işlerine bakıyor. kimi dine küfretmeye çalışıyor her mesajında, anlayıp dinlemeden, aslında cehaletini ortaya koyduğunun bile farkına varamayacak kadar zavallı... karşısındakiler de zavallı, onlar da benzer şekilde hareket ediyorlar zaten...

sn kuzuya katılmadığım nokta en ufak eleştiriyi dahi özellikle kafa bir hoş iken çok farklı noktalar çekmesi... sanatçı eğer zirvede ise zaten rakibi yoktur. akademisyen ordinaryus ise hadi len der geçer, ha başka iddialarda ise malum dönem dönem Evliyaullah olduğunu iddia etmekte o farklıdır. o hususlarda kendisi bir yol bulabilmesi için Üveysi olması lazım ki değil sanırım .

geçenlerde bir topicte belirttim. sosyal medya çirkef içinde . hisse net bir şekilde bilgileri bulabilmenin bir yolu olmaya devam ederse ne güzel olur. bizim gibi modası geçmiş dinazorlar için bir müddet daha kaynak olur, ola ki yarın bir gün bazı gençler bakarlar aaa burada bir kaynak var kullanalım derler... bunun için hissenet devam etmeli. eleştiri olmalı ama saygı içinde, fikir serdetmeli ama fikir ise, sürekli aynı mesajlarla bir şeylere hizmet etmek yerine yazın bilgilenelim...

beni kaale alan olmadığı için rahatım geçmişte sn güneysuya bir şey sormuştum görmedi bile 1137 nolu mesaj
    " Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Fotoğrafları var bende, BaBo ile beraberken, ben gidemedim usa'ya

telefonda da çok konuşmuşluğumuz var.
    Peki sn kuzunun naklettirdim dediği zenci şeysi ptt kargo ile gelip İstanbulda mı değiştirildi...
    pek anlayamadım da, ben zannediyorum ki sn babo gibi aralarda kuzu gelir gider ( belki valizinde getirmiştir diyebiliriz) görüşürsünüz..."
    Son düzenleme : tovbekar; Bugün saat: 10:23.

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Farkında değilsin ama birçok kağıt kalıcı zarar vardı yuzbinlerce insana
    Yani ne yapalım yapan yaptığı ile mi kalsın
    Susalım hasiralti yapilsin
    Bak dün polisleri şehit eden isid li itler kisa bir süre önce yakalanıp saliniyor
    Ataturk havalimanini patlatıp 45 şehit eden isid li picler 50 kez müebbet yiyor ama saliniyor
    Neden
    Sen unuttuğun için
    Sen sustuğun icin
    Bistin tüm sorunu akp . Ülke ağır kansere yakalandı akp yüzünden. Kolon kanseri oldu. Bu yüzden bist kalkamiyor ayağa
    Üzerine biste akp nin ekibi yıllardır anlattım yeni uyandınız, rant alanı oldu bofa maskesiyle soyuyorlar
    Senin düşmüyor zannettiğin tarihte ben ne diodum.
    ENDEKSE BAKMAYIN HISSELERI PERT ETMEYE BASLADILAR . GIT O TOPICTE HEPSI DURUYOR YAZILAR
    Sonuç endeks 11 bin hisseler 6 - 7 bin de kaldi
    Borsalar çok batık hallerde bile büyük ralliler yapabilir ama ülkemiz ağır kanser halde
    Tayyip siyaseti bırakmadan ne ülke ne borsa hicbirsey duzelmez
    Hele ki bir seçim daha kazanırsa tüm elinizdeki hisseler tamamen çöp e donecek
    Akp denen rezaletten kurtulursa Ülke
    Bist çok uzun olmayan bir tarihte 50 bin değerine gider
    1 yıl sürmez bu
    Bu yazıyı öne alalım. Sonuna kadar katılıyorum.

Sayfa 154/156 İlkİlk ... 54104144152153154155156 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •