Artan

36,84 9.97 16:05
21,06 9.97 16:12
11,49 9.95 16:11
23,86 9.95 16:12
192,40 9.82 13:55
Artan Hisseler

Azalan

42,32 -10 16:13
127,80 -10 16:12
23,76 -10 16:13
24,30 -10 16:13
193,70 -9.99 16:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.430.160.610,26 16:13
12.007.366.426,70 16:13
7.792.438.442,86 16:13
7.354.992.737,68 16:13
6.915.025.785,25 16:13
Tüm Hisseler
Sayfa 156/157 İlkİlk ... 56106146154155156157 SonSon
Arama sonucu : 1251 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. güneysu ,

tek taraflı karar alıp buraya yazarsan yönetici olarak bunlarda çıkar bize havlar , konuyu kapatalım diyoruz vatandaş bizim ismimizi anıp sallıyor bunlarıda uyar ozaman.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. yahu Kuzu emmi okuyucuları var burda sen gelip niye rahatsız ediyorsun ortamı.. senin kuzuya sataşmanı istemiyorlar..niye kafan almıyor bunu..git kendini başka yerde ifade et..yahu adam ne yazarsa bişeyler yumurtlayıp gidiyorsun..ben seni görmek zorundamıyım heryerde

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yahu Kuzu emmi okuyucuları var burda sen gelip niye rahatsız ediyorsun ortamı.. senin kuzuya sataşmanı istemiyorlar..niye kafan almıyor bunu..git kendini başka yerde ifade et..yahu adam ne yazarsa bişeyler yumurtlayıp gidiyorsun..ben seni görmek zorundamıyım heryerde
    dün akşam burada güneysu raconu kesti önce kuzu sonra sen çıktınız yine arkamdan salladınız laf ebeliği yaptınız sonra biz gelip cevap verince utanmadan sanki buraya gelen laf atan bizmişik gibi durumlara giriyorsunuz bunların yapmayın sonra güvendiğiniz yerlere kar yağar.
    şimdi tencere kapak takılın vakti saati gelince bakarız.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Karaduman hikaye konuşuyorsun buralarda sizin bildiğiniz borsa bitti. Şişe USD 2011 hatta zorlasa 2008 fiyatında keza EREGLi ve bir çok büyük hisse bu şekilde. Bak SASA yazdınız çünkü inciderdı ama tutmadı. bu topiclerde herkesi piyasadan bir haber kendinizi de çok uyanık sanmayın tavsiyemdir.

Bulut okuma yazması olan herkesin herşeyi anlayacağı kadar yazı zaten var topicte sana yakışanı yap boşver uyma kimseye büyüklük sende kalsın.

Aynı genel viop topiğinde olduğu gibi bu topictede ne okurum ne yazarım çizerim bundan sonra kalın sağlıcakla.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. bende onu diyorum zaten sizin bildiğiniz borsa bitti..adamlar endexi düşürmeden kağıtları düşürdü..

6. ben yıllar önce TEMİZEL adıyla da bir süre yazdım..o zaman da kuzu dayı vardı..babo vardı stah vardı xtradex vs hatırlayamadığım çok isim, daha renkliydi o zamanlar....ben çok da yazmazdım, sadece yön zamanlarında bir süre yazdım..yani herkesi az çok biliyoruz.. birbirlerinden bazen ayrı düştü fikirleri..birinde kuzu dayı ile ayrı düştüktü hatırlarsa..bir defasında da STAH ile borsa yönü hakkında tartışmıştık; program almak için sıraya giren müritleri linç edeceklerdi beni..her seferinde düşecek derken borsa çıkıyordu yukarı..yön durumuna teknik olarak baktığımızda ise siyasi görüşü nedeniyle kırıcı oluyordu..halbuki grafik çok şeffaftı..sonunda dayanamadı terste kalmaya sanırım, siyasi görüşü ağır bastı ayrıldı formdan..yaşıyor mu bilemem
    babo nun sözü vardı o zamanlar unutmam..EN BASİT GRAFİK DOĞRU GRAFİKTİR gibi bişeydi..öncemli olan bu basitliğin içinde karmaşığı görmekti..ben çok net grafik verdiğim halde bunu süsleyip püsleyip laf ebeliği yapıp çok derin bişey yapıyormuş gibi davranananlar var..yok oğlum öyle bişey..herşey net şeffaf işte..

borsada mühendislik yapıldığı için ( nedeni karışık ) alışık olunan denge bozuldu..yani bir süre bu korelasyon bozuk devam edecek..ama çoğu hisseler dengeden vazgeçmiyor..mesele bu..
    bana göre bu korelasyon için endexe dolar bazlı bakacaz, çünkü başka bakacak bir halt kalmadı..
    bu korelasyonun tekrar devreye girmesi için yani..
    laf ebeliğine gerek yok..tak tak tak söyleyeceksin ..

sindomanın bulut olduğunu geçenlerde öğrendim ama..o zamanlar bulut un tüğleri yeni yeni çıkıyordu..nerde laf oraya koşardı o zaman da
    Son düzenleme : KARADUMAN; Bugün saat: 15:36.

7. özelden gönderdim kuzum...
    sevgiler saygılar...

8. GARAN 2019 da 5 tl tabandı, şuan 142 ; 28 KAT DEĞER KAZANMIŞ..
    SASA 2019 da 0.1 taban, şuan 2.80 ; 28 KAT DEĞER KAZANMIŞ..
    HEKTAS 2019 DA 0.11 TABAN, ŞUAN 3.05 : 27.7 KAT DEĞER KAZANMIŞ..
    örnekler uzar gider..

şimdi bunu bilmeyen ya da göremek istemeyen biri derki SASA HEKTAS battı bitti hırsız..
    ve yine derlerki efendim siz borsayı eski borsamı sanıyorsunuz..
    bunu ben 1 yıldır yazıyorum..
    sen 40 kat çıkmış hisselerden borsa ile benzer korelasyon bekleyemezsinki..neden..çünkü Patronları şirketlerinin o kadar değerli olmadıklarını biliyorlardı..malı 40 kat yukardan 3-4 yıldır yatırımcılara taşıttırdı..
    ama şuan EPEYCE DENGE OLUŞTU..
    bu dengeye ulaşan kağıtlardan analizini yapıp mal almak istiyorsan alırsın..
    AMA BU DURUMLARI BİLMEDEN KAĞITLAR ÖLDÜ, BORSA ÇÖKTÜ, ARTIK HEP ÖLÜ KALACAK DİYEMEZSİN

Sayfa 156/157 İlkİlk ... 56106146154155156157 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •