güneysu ,
tek taraflı karar alıp buraya yazarsan yönetici olarak bunlarda çıkar bize havlar , konuyu kapatalım diyoruz vatandaş bizim ismimizi anıp sallıyor bunlarıda uyar ozaman.
kolay gelsin
güneysu ,
tek taraflı karar alıp buraya yazarsan yönetici olarak bunlarda çıkar bize havlar , konuyu kapatalım diyoruz vatandaş bizim ismimizi anıp sallıyor bunlarıda uyar ozaman.
kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
yahu Kuzu emmi okuyucuları var burda sen gelip niye rahatsız ediyorsun ortamı.. senin kuzuya sataşmanı istemiyorlar..niye kafan almıyor bunu..git kendini başka yerde ifade et..yahu adam ne yazarsa bişeyler yumurtlayıp gidiyorsun..ben seni görmek zorundamıyım heryerde
dün akşam burada güneysu raconu kesti önce kuzu sonra sen çıktınız yine arkamdan salladınız laf ebeliği yaptınız sonra biz gelip cevap verince utanmadan sanki buraya gelen laf atan bizmişik gibi durumlara giriyorsunuz bunların yapmayın sonra güvendiğiniz yerlere kar yağar.
şimdi tencere kapak takılın vakti saati gelince bakarız.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Karaduman hikaye konuşuyorsun buralarda sizin bildiğiniz borsa bitti. Şişe USD 2011 hatta zorlasa 2008 fiyatında keza EREGLi ve bir çok büyük hisse bu şekilde. Bak SASA yazdınız çünkü inciderdı ama tutmadı. bu topiclerde herkesi piyasadan bir haber kendinizi de çok uyanık sanmayın tavsiyemdir.
Bulut okuma yazması olan herkesin herşeyi anlayacağı kadar yazı zaten var topicte sana yakışanı yap boşver uyma kimseye büyüklük sende kalsın.
Aynı genel viop topiğinde olduğu gibi bu topictede ne okurum ne yazarım çizerim bundan sonra kalın sağlıcakla.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
bende onu diyorum zaten sizin bildiğiniz borsa bitti..adamlar endexi düşürmeden kağıtları düşürdü..
Yer İmleri