Seninki olmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seninki olmasın
Herkese iyi bir yıl dilerim. Son 2 senedir Kontrolmatik biz yatirimcilarini çok üzdü. Amerikadaki fabrika temel atma törenleri başta olmak üzere bir çok haberler yalan çıktı. Sami Aslanhan, Elon Muskın yerli versiyonu olacak denirken Siirtli Jet Fadıl doğru hızla evrimlesti ve bu evrilmeden zerre mahcubiyet duymuyor.
Üzülerek izliyorum
Bizim "ortalama hisse senedi yatırımcımız", önce "duyumla" parayı yatırır, sonra "araştırır."
Duyum... Sosyal medya, forum vb.kaynaklarından.
Genel yatırım stratejisi de...:
"Çok düştü, daha nereye düşecek?" şeklinde; düşenlere eğilimli.
Topiklerin geneline bakın...
Yatırım yapan vatandaş "objektif şeyler duymak istemiyor...!"
Elinize sağlık. Kendi adıma teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ama yormayın kendinizi de, vatandaşı da
İyi ihtimalle başınıza gelecek şey;
"Elinde hissen bile yok! Ne Gonuşuyon vır, vır!?" olur yakın zamanda.![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Evet karakter olarak jet fadıla benziyor. Fadıl din ile dolandırdı bu da yerli milli masallarıyla yapıyor. Fakat jet fadıla kananları çok yadırgamıyorum görünüm itibarıyla yanıltıcı değil yani dinci görünen bir sahtekara kandılar biz ise tipiyle meymenetiyle öpücem sizi diyen birine kandık yani kendi adıma konuşuyorum ben her fadıla kananlardan daha aptalım
Şuan satacak keriz arıyor kapta ihale aldık haberi çıkarsa şaşırmam
Yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil. Bazen "ne işin var da yazıyorsun, niye boşuna zaman harcıyorsun?" diye kendi kendime soruyorum, herkes ne yaptığını biliyordur. Ama bazı yazılanları okuyunca insan kendini tutamıyor maalesef. En iyisi suskun kalıp izlemek ve herkes için en iyisi ne ise onun olmasını dilemek.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri