Sayfa 69/935 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

hepi hocam
    yani yanlis anlamada
    sanki senin beyninde bi nokta var
    bi konu oraya takilip kaldi mi
    bi ileri sekmeye atlayamiyo
    orda kendi kendini yiyip bitiriyo
    yani beni sikmadi inana su deve muhabbeti hatta hosuma dahi gidiyo da
    yani senin icin diyim dedim
    hep boyle takiyosan
    hayat oldukca tatsiz olabilir
    simdi sey ettim de fark ettimde
    musadenle yaziym dedim
    yoksa ne karismak ne uyarmak
    hatta ki ne haddime

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    hepi hocam
    yani yanlis anlamada
    sanki senin beyninde bi nokta var
    bi konu oraya takilip kaldi mi
    bi ileri sekmeye atlayamiyo
    orda kendi kendini yiyip bitiriyo
    yani beni sikmadi inana su deve muhabbeti hatta hosuma dahi gidiyo da
    yani senin icin diyim dedim
    hep boyle takiyosan
    hayat oldukca tatsiz olabilir
    simdi sey ettim de fark ettimde
    musadenle yaziym dedim
    yoksa ne karismak ne uyarmak
    hatta ki ne haddime
    evet bu olaya ve sar kardeşime (sarı çok severim gerçekten) çok takıldım.
    programı da izledim.
    buyur iç demesi çok hoşuma gitti.
    ne yapayım.
    hala gülüyorum.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Bakan Ağbal: Hiçbir alanda vergi kaçırılmasına tahammülümüz yok

Maliye Bakanı Naci Ağbal, evlerde ve sanayide kullanılan LPG’nin ÖTV’si otogaza göre düşük olduğu için bazı kişilerin tüpgaz olarak aldığı LPG’yi otogaz olarak sattıklarını ve bunun da vergi kaybına neden olduğunu belirterek, "Yaptığımız düzenleme ile her iki ürünün ÖTV’sini birbirine eşitledik. Bu düzenleme, evlerde ve sanayide kullanılan tüpgazın fiyatını artırmasın diye de tüpgazdaki KDV’yi yüzde 18’den 8’e düşürdük. Bu sayede evlerde ve sanayide kullanılan gazın fiyatında vergiden kaynaklı bir artış olmayacak ama kimse de LPG üzerinden vergi kaybına neden olamayacak." dedi
    ''Hiçbir alanda vergi kaçırılmasına tahammülümüz yok''

Çok komik..tüple felan olmaz bu işler..

O zaman nerden buldun yasasını getir, herkesi kapsayacak şekilde..

Boş boş sıkılamak kolay..

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ''Hiçbir alanda vergi kaçırılmasına tahammülümüz yok''

Çok komik..tüple felan olmaz bu işler..

O zaman nerden buldun yasasını getir, herkesi kapsayacak şekilde..

Boş boş sıkılamak kolay..
    komedi haa, rahatça vergi kaçırmaya devam edin diyor.

2017 yılının ilk 6 ayında gerçekleştirilen toplam 77.452.592.000 dolarlık ihracatın 7.456.905.000 dolarlık kısmı yani %9,63'ü Tl. ile yapılmış. Geçen sene bu oran %5,15 olarak gerçekleşmişti...

2017 yılının ilk 6 ayında gerçekleştirilen toplam 108.323.531.000 dolarlık ithalatın 8.561.424.000 dolarlık kısmı yani %7,90'ı Tl. ile yapılmış. Geçen sene bu oran %6,89 olarak gerçekleşmişti...

2017 yılının ilk 6 ayında gerçekleştirilen toplam 185.776.123.000 dolarlık dış ticaretin (ithalat+ihracat) 16.018.330.000 dolarlık kısmı yani %8,62'si Tl. ile yapılmış. Geçen sene bu oran %6,16 olarak gerçekleşmişti...

Tl. ile dış ticaret istikrarlı bir şekilde artıyor....

İthalat verileri indir:http://www.tuik.gov.tr/PreIstatistik...o?istab_id=635
    İhracat verileri indir:http://www.tuik.gov.tr/PreIstatistik...o?istab_id=635

Bankaların kârı 6 ayda 25 milyar lirayı aştı
    Bankacılık sektörünün net kârı, bu yılın ilk yarısında 2016'nın aynı dönemine göre yüzde 33,2 artarak 25 milyar 355 milyon liraya ulaştı.
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-375445

.....

Memleket bankalara çalışıyor...

Trump sağlık reformunu kongreden geçiremedi. Obamacare'nin iptali ile sağlanacak tasarruf ile altyapı yatırımlarına başlayacak, vergi indirimleri için adım atacaktı....
    Obamacare'nin iptalinden umduğu kaynak kurudu.
    Trump'a beleş kaynak lazım.

Başkanlık koltuğuna oturalı 6,5 ay oldu. Seçim vaadleri hakkında dişe dokunur bir faaliyete başlayamadı.
    Trump ne yapıp edip, FED'den beleş, hatta negatif faizle kaynak sağlamak durumunda.
    Yeni FED başkanı ataması zamanı da yaklaştı. Bakalım n'olcak?

Bu arada borçlanma tavanı aşma krizi vardı. Atlamadıysam bu konuda da bir gelime olmadı.
    Kongreden tavanın yükseltilmesi karar çıkmadı galiba. O halde acil fonları kullanıyorlar. Sene sonuna varmadan borçlanma tavanına ulaşılır ve kepenk kapatma söz konusu olabilir. Trump'u köşeye sıkıştırmak isteyen muhalifleri için fırsat olur.....

8. USD 3,4751 TL yi görebilirse FULL USD'a geçmeyi planlıyorum. KGF, açık Kamu Maliyesi ve düşürülen ekonomi notları ve jeopolitik durum...

USD 3,4751 TL olmasıda önemli değil... BIST 110,000 ve üzerinde USD kaç TL olursa olsun yine FULL USD a geçerim...

Siz nereye geçerseniz geçin...

YTD

Sayfa 69/935 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •