Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
Bu gün 1.04 ten sattığım etyatları 1.12 den aha şimdi çıkış başladı dedim aldım. Adam benim pskolojiyiii iyi okuyor. Bir baktım euyo eukyo hepsi de aşağıya gelmiş. Kötü bir şey var sandımaşağılardan tekrar sattım. Spek satmaya izin vermiyor ki bak gibi kesiyor. O dalgada istersen satma. Yapıştırıyor yere . Yarın bakalım kasaplık inek gibi kasabın bıçağını yalıyoruz. Yönümü iyice belli etmeden almayacağım bir daha. etyat ve eukyo yu bence euyo kullandı iyi ki onu almamaışım 1.26 lardan 1.06 ya düştü. Spek sağcep sol cep yaptı euyo da zaten sermaye artışı olacaktı. Düşmesi çok normal euyo nun. İnşallhyükselişte bende etyatın içinde olurum ytd.
Bunların hareketlerine göre hareket edersen daha çok tokat yersin ... bu adamlara asla ve asla güven olmaz. Bence bu hissede bedelli olma olasılığı yüzde 30 bile değil....hadi ordan dersen bende derim ki niye sadece euyo da bedelli sermaye artırım kararı aldılar diğerlerinin başı kel mi?
Bu soruya benim cevabım şöyle. ..elinde yüklü miktarda euyo bulunan birisi euyolari bunlara devretmek istemedi
Bunun üzerine bunlarda bedelli açıkladılar. ... 3 ay gibi bir süre geçmesine rağmen spk neden cevap vermiyor? Burda muhtemelen sermaye artırımı için gerekli belgelerden birisini eksik veriyorlar. Spk belgenin tamamlanması için süre veriyor. Eğer eksik belge tamamlanmazsa süre nin sonunda bedelli basvurusunu yürürlükten kaldırıyor...
Zaten spk 1 tl den bedelli sermaye artırımı na izin vermez .veremez.vermemelidir. Eğer verirse ky zarara ugrar. Diyelimki her şey tamam o zaman spk bedelliye şartlı onay verir. Birim pay değeri uzerinden onay vermesi gerekir.... güncel bpd 1.3 tl civarıdir.

Ayrıca benim tahminim üç kağıdı da topladılar operasyonun başlaması için ağanin keyfini beklemekteyiz...
Al sat tut tavsiyesi değildir.

Yatırım tavsiyesi değildir ...