Sayfa 947/1024 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Daha gecen ay gemi turu ile adalari gezen arkadasimdan bildiriyorum.............

mekan santorini......

3 adet 3 top dondurma 🍦, 2 meyveli soda , bir greek cafe 38 euro tuttu..

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu enflasyon duduya hiç dokunmuyor.nasilsa kurutulmuş ahtapot yiyor.fiyati hep aynı .50 Euro😋
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Hocam senin için bir topic açmışlardı sanırım

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğrudur başlık açıldı ama ismimin geçtiği yere cevap vermesem olmaz.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Daha gecen ay gemi turu ile adalari gezen arkadasimdan bildiriyorum.............

mekan santorini......

3 adet 3 top dondurma 🍦, 2 meyveli soda , bir greek cafe 38 euro tuttu..
    Bu Yunanistana ucuz diyenlere de super kil kapiyorum

Kimle konussam Bogazdaki lux lokantalarla Yunan adalarindaki salas dokuntu lokantalari karsilastirip Yunanistan ucuz diyor

Icme suyunda ne varsa insanlarin zekasini baya dusurmus

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bugün rodeo ile görüştüm. 75k oskijenle bağlarsan (+4k boşta kalıyor) ona 4.50 günlük, kalana 4.10 (sanırım 1M limit) veriyormuş.

500K da 14.16, 1M'da 14.13 ediyor. yanılıyor muyum?
    yanılıyormuşum.. doğrusu:

500K (75 ox) = 14.03
    500K (100 ox)= 14.07
    1000K (75 ox)= 14.07
    1000K (100 ox)= 14.08

üst limit de 5M imiş. YTD. siz yine de kendi hesabınızı yapın.

5. Teb %13 verdi bugün

Perşembe dönüş var. Bakalım

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yahu bizimde bir bildiğimiz var,yannız şimdi yalan olmasın bende TL faizi ile uyurken geçen sene bu zamanlar dolarcılara aynısını söylemiştim. işte laf geliyor sahibine dönüyor. vakti gelince buraya dalga geçmeye gelmeyeceğim,nasihat vermeye geleceğim.
    Whay..derinleşecekmiş!!

Ertem: KGF derinleştirilerek devam edecektir

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, KGF'nin kalıcı olduğunu belirtti

Kredi Garanti Fonu'nun devam edip etmeyeceği piyasalarda merak konusu olurken, bu uygulamanın mimarlarından biri olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, KGF'nin derinleştirilerek devam edeceğini belirtti.

Cemil Ertem, Milliyet gazetesindeki köşesinde şunları yazdı:
    Türkiye’deki ekonomik görünüm ve ekonominin geleceğiyle ilgili olarak yapılan değerlendirmelerin, bakış açısına, politik duruşa göre farklılık gösterdiğini biliyoruz. Yani bardağın boş tarafı ile dolu tarafının anlatılması meselesi...

Şu an önümüzdeki makro ekonomik veriler enflasyon, işsizlik, cari açık ve bu temel değişkenlere bağlı olarak, kur, faiz görünümleri, Türkiye benzeri ülkelerle ve Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgeyle karşılaştırıldığında, bize bardağın dolu tarafını anlatır. Örneğin, dün gelen dış ticaret verileri, ikinci çeyrekte de büyüme trendinin sağlıklı olarak yukarı çıktığının işaretini veriyor. Haziran ayında dış ticaret açığı yüzde 9.1 olarak azaldı ve ihracatın ithalatı karşılama oranı da geçen yılın aynı ayına göre yüzde 66.1’den yüzde 68.7’ye yükseldi. Öte yandan, mevsim etkilerinden arındırılmış ihracat yüzde 2.5 artış gösterdi. İkinci çeyrek ve sonrasında da ihracatın, Avrupa krizine rağmen, büyümeye pozitif katkı yapacağını öngörüyoruz.

KGF KALICI
    Öte yandan, Kredi Garanti Fonu, (KGF) ikinci ve üçüncü çeyrekte sanayi ve ihracatı destekleyen önemli bir faktör olarak devreye girecek. Yeri gelmişken hemen belirtmek isterim ki KGF, Türkiye ekonomisi için bir “dönem” pansumanı olarak devreye sokulmuş bir yapı değildir. KGF, ekonominin finansmanı için yeni bir yoldur ve bu yol derinleştirilerek devam edecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Whay..derinleşecekmiş!!
    oley işte bu be, demiştim bunlar KGF'yi bırakamaz. 2001 tarzı bir gümleme gelene kadar KGF ye devam. daha sonra ABD den yine bir ithal bakan gönderirler(bu sefer kimbilir ne tavizler isteyecekler),kemer sıkmaya başlarız. şimdi bir sonraki aşamaları MB üzerinden bu KGF leri fonlamak olacak,çokta iyi olacak,devamm.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    oley işte bu be, demiştim bunlar KGF'yi bırakamaz. 2001 tarzı bir gümleme gelene kadar KGF ye devam. daha sonra ABD den yine bir ithal bakan gönderirler(bu sefer kimbilir ne tavizler isteyecekler),kemer sıkmaya başlarız.
    İyide hali hazırdaki KGF doları zıplatamadı bile..
    Tam tersine düştük..

Sayfa 947/1024 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •