Sayfa 38/202 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 297 - 304 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. Şehrengiz ortak senden başka kimse yazmıyor.Spek görevini başarıyla yaptı demekki.Döktü ky yi....bakalım bizi ne zaman dökecek!!!Gerçi bizdeki lota onun ihtiyacı olmaz😃

2.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Şehrengiz ortak senden başka kimse yazmıyor.Spek görevini başarıyla yaptı demekki.Döktü ky yi....bakalım bizi ne zaman dökecek!!!Gerçi bizdeki lota onun ihtiyacı olmaz��
    evet çok bıktırdı bu hacim Türk Prysmian Kablo için mükemmel küçük yatırımcı kalmadı ben de fazla kalmam amaç üç aşağı beş yukarı benim için hasıl oldu bu beklenti bitti anlamına gelmesin saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by Şehrengiz Yazıyı Oku
    evet çok bıktırdı bu hacim Türk Prysmian Kablo için mükemmel küçük yatırımcı kalmadı ben de fazla kalmam amaç üç aşağı beş yukarı benim için hasıl oldu bu beklenti bitti anlamına gelmesin saygılar...
    Bende az var....bekliycem...

4.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Bende az var....bekliycem...
    güzel ortalama yapıyor isabetli olur.Bol kazançlar diliyorum...

5. Bugün zaten 287 ve üzeri kapatırsa üçlü rakamlar olur.YTD

6. Gedik bugünde 326 bin lot satmış, denizyatırım 120 bin lot satmış... Gediktekiler %20-30 karı cebe koyup çıkıyor gibi...
    iş yatırım 211 bin, anadolu yatırım 150 bin lot almış görünüyor.

7. Sanırım bir ben kaldım.Az var ama beklemeye devam.4 lerden satacağım.Bakalım yeni ortaklar gelecekmi buralarda.Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Sanırım bir ben kaldım.Az var ama beklemeye devam.4 lerden satacağım.Bakalım yeni ortaklar gelecekmi buralarda.Ytd.
    Forumda bu hisseyle ilgilenen üye çok az,bu durum yıllardır böyle.Ben henüz satmış değilim,bilanço iyi gelirse beklentilerle yoluna devam edebilir.

Sayfa 38/202 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •