Sayfa 73/298 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 577 - 584 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by BilirKisi Yazıyı Oku
    Ben sizin gibi kelime oyunu yapmayacagim . Beklemeye devam inatciyim inadjmdan donmeyecegim .bu hisse olacak olacak. YTD

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bismillah biri bitmeden başkası çıkıyor dostum sen keçinin hikayesini biliyormusun bilmiyorsan öğren bu işlerde inat yapmak bu hisseyi 5 tlden almaktır o sebepten çok büyük söz söyleme kelime oyunu yapmıyoruz herhalde birbirimizi iyi anlamaya başladık değişik örnekle bile konuyu açıp kapatıyoruz bu kadar

2. bu tahta yapıcının sanki hiç acelesi yokmüş gibi davranması biraz tuhaf...ytd
    KÜTAHYALI43

........................................

4. Konu hisse artınca en son ben yazacağım ve kapatacagim insallah ;) YTD

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu kağıt gitmez ajanda buraya yazıyorum.boşa kürek çekmeyin inadı minadı bırakın.borsa gümlemeyecek çok yaklaştı haberiniz olsun .1.80 de soluğu alacak gibi.siz benim dediklerimi dikkate almayın.bildiğinizi okuyun

6. Arkadaşlar bilanço gelince samat gibi kopacak kar var bilançosunda spek sallamaya çalıyor taban bile yapsa boşuna korkmayın düşsede af edersiniz eşek gibi çıkar izleyin sadece

7. Yok yok bence zarar yazacak kar yazsaydı çoktan spek söker yukarı götürürdü şimdi götüremediğine göre spek mal çıkıyo böylece bilanço gelince satışlar hızlanacak ve kağıt bomlayacak ama zamanı olan beklesin eninde sonunda 5 ki rakamları görecek.biraz zaman alır o kadar.

Sayfa 73/298 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •