benim için önemli bir gösterge olan şeyi söylemeden edemeyeceğim....hissenin olası kötü endeksteki davranışları ??? işte buda hissenin niyetini belirtmekte çok önemli...endeks bugün %0,24 ekside iken kutpo %2,47 artılı kapatmış...eğer bir hissenin niyeti düşüş ise endekste genelikle güzel bir bahane olur ve hisse endekse uyarak düşer...ama düşen endeksin tersine çıkış ise hissenin dipten döndüğünün ve güçlendiğinin işareti olarak görürüm...

geçen hafta erbosta bunu çok iyi tespit etmiştim...erbos flama çalışmasının sonuna geldiğinde endeksten pozitif ayrışmış ve düşen endekse rağmen üç gün boyunca çıkış yapmıştı...sonuncu günde %12 lik prim miktarına ulaşmıştı...toplamda 55,30 dan 63,65 i görecek kadar çıkmıştı ....buda yaklaşık %18 e denk geliyordu....

işte buna benzer bir durum kutpoda görüyorum...teknik göstergeleri diplerden yavaş yavaş toparlanıyor....buda olumsuz endekste pozitif kapanış yapmasına neden oluyor...

artık hayırlısı olsun dostlar...bazı dostlarımız zayıf hisse aldığımızı iddia ediyor...bakalım bu idiaları önümüzdeki haftada da devam edecek mi ?? hep birlikte izleyeceğiz....

hepinize başarılar diliyorum...