Sayfa 325/852 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Kipa topiginde zaman zaman kasti olarak olumsuz yazanlar türüyor.Eğer gerçekten olumsuz olduğunu düşünüyorsan satar gidersin.Ne işin var bu topikte.Amacın nedir?
    Birşey biliyorsan ayrıntılı yazarsın bizde öğreniriz.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Kipa topiginde zaman zaman kasti olarak olumsuz yazanlar türüyor.Eğer gerçekten olumsuz olduğunu düşünüyorsan satar gidersin.Ne işin var bu topikte.Amacın nedir?
    Birşey biliyorsan ayrıntılı yazarsın bizde öğreniriz.

Sanırım okuduğunu anlama sıkıntısı yaşıyorsun yazımda demişimki söylersem saçma suçlamalarda bulunuyorlar demişim yani şu an senin yaptığın gibi bende sizin gibi bir küçük yatırımcıyım ayrıca hisselerimi sonuna kadar satmak gibi bir nlyetim yok kısa vadede olumsuz demişim yani biraz daha sabır demektir bu.bu topikdeki amacım sizinle aynı burda insanların hissesini satıp satmaması bana bi fayda yada zarar getirmez bunu yazıp tam açıklık getirmememin sebeplerinden biri de açıktan yazıp kimseyi etkilememekdir ama panik yapmamalarını istediğim için kasti olarak olumsuz yazanlar demişsin biraz daha sabredeceğiz denilen bi yazıda nasıl olumsuzluk gördünüz ben açıkça söylüyorum sonuna kadar satmayı düşünmüyorum kimseyede satın demedim bilakis sabır dedim sen borsa işlerine girmeden önce okuduğunu anlama eğitimi al bence daha önceki yazılarımı da okursan nasıl biri olduğumu anlayabilirsin belki vebal alacak bi insan değilim yatırım uzmanı kuzenimden aldığım haber hani bi laf var ya konuşsan olmuyo sussan gönül razı değil diye tam da o noktadayım iki ucu kötü değnek benim burdan söyleyeceklerim sabır limitimizi artırmamız gerektiğidir sonunu kimse bilemez Allah herkesin gönlüne göre versin canınızı sıkmayın herşey güzel olacak inşallah kazanan ky olsun herkeze bol kazançlar YTD

2. Kuşkuya neden meyil veriyorsun.Bildigin her ne ise burda yazarsın.Yazamayacagin bir şeyse burada imali yazmaman gerekir.Kendine saklamalısın.Kafalarda soru işareti yaratıyorsun.Ayrıca ben buraya genel yazdım.Yazınızdan da alıntıyı bilerek yapmamıştım.Üstünüze neden aldınız.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Kuşkuya neden meyil veriyorsun.Bildigin her ne ise burda yazarsın.Yazamayacagin bir şeyse burada imali yazmaman gerekir.Kendine saklamalısın.Kafalarda soru işareti yaratıyorsun.Ayrıca ben buraya genel yazdım.Yazınızdan da alıntıyı bilerek yapmamıştım.Üstünüze neden aldınız.

Bana özelden mesaj atıp sorarken çok kibardın o zaman kendine sakla demiyordun sanırım istediğin cevabı alamadın üstüme alınırım başka kim alınacak üstüne yazılarımı daha dikkatli okuyun lütfen ben kendim de dahil kimsenin zarar görmesini istemem sizde benim gibi dar gelirli kendine ek gelir arayan insanlarsınız kimsenin kaybı benim kazancım olamaz kaybedersek de kazanırsak da beraberiz

6.  Alıntı Originally Posted by Martini Yazıyı Oku
    Asıl bomba haber düşmedi daha duyarsınız yakında biraz tadımızı kaçırabilir ama sabırlı olmamız gerek kısa vadeli birşey sabır testi gibi anlıycanız ney diye sormayın burdan yazınca saçma suçlamalarda bulunuyor insanlar nasılsa bi kaç güne duyarsınız bol kazançlar ytd
    Asıl " bomba haber" neymiş.Siz bunu açıklayın.

7. Ayrıca size özelden sorduktan sonra bana bir seyler yazdınız.o yazıda kibarlık da yoktu.burayada koyabilirsiniz.Siz "Asıl bomba haber"deyip başlattınız "2020"nikli kişide olumsuz ve mevzuatı bilmeden yazdı. Ben isim vermeden mesajımı yazdım.Bizlerde olası bir birleşme bekliyoruz.Asıl bomba haber bu her ne ise diyerek bu konuyu buraya kadar getirdiniz.

8. Kipa forum undaki bazı arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek 7 boyuta geçti.
    Fiyat a 15-20 TL mi diyenmi ararsın,
    Bomba haber var önce inecek sonra çıkacak diyenmi,
    Birleşeme var 1 migros 1 kipa verilecek diyenmi, %97 olacak borsa kotundan çıkacak diyenmi, çok bilgi kirliligi oluştu.
    Herkes bildigini inandıgını kendine saklasın boş muhabbet yapmasın. Yatırım Tavsiyesi Degildir.

Sayfa 325/852 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •