Sayfa 499/948 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Hangi hisse olursa olsun gitmeyince umutsuzluğa kapiliyoruz malesef Vestel .2.50 de durdu durdu 8 e gitti katmer 3 TL de durdu durdu 12 ye gitti enson alka 1.60 da durdu durdu 6 TL ye gitti hektas 3.50 de durdu durdu 5.70 oldu şimdi ozbal burda duruyor 3 TL bakalım ne olacak nasibi olan kazanır inşallah herkeze bereketli kazanç diliyorum sabır etmeden kazanmak yok sabır acıdır meyvesi baldır belki de ozbaldir ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1998-1999 seneleriydi Vestel 145-170 liradan işlem görüyordu,

Emirlerin Aracı kurum dan yazılı kağıtla verildiği dönemlerde..

Nereye geldi tekrar nerelere gitti..

Her hissenin belirli zamanı var ,beklemeyi ,karda oturmayı ,yeri geldiğinde vedalaşmasını bilmek lazım...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

2.  Alıntı Originally Posted by ozgur_ates25 Yazıyı Oku
    Tahta vere vere aşağıya gidiyor. Köprüden önce son çıkış ...2 80 den alırım malınızı

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Köprüden önce son çıkış diyorsunuz. Siz niye talipsiniz o zaman ? Mantıken hiç almamanız gerekmez mi ? Bir arkadaşımız devamlı olarak yorumlarına bir dipnot ekliyordu. Şöyle ki ''en büyük aptallık karşısındakini aptal yerine koymaktır'' gibi bir şeydi galiba. Biz de çok aptalız ya !!!

3.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    1998-1999 seneleriydi Vestel 145-170 liradan işlem görüyordu,

Emirlerin Aracı kurum dan yazılı kağıtla verildiği dönemlerde..

Nereye geldi tekrar nerelere gitti..

Her hissenin belirli zamanı var ,beklemeyi ,karda oturmayı ,yeri geldiğinde vedalaşmasını bilmek lazım...
    Evet haklısın

4. Su hal ve şartlarda bile kâğıtta teknik çalışıyor hayret. Düşen 3.08 den geçiyor. Orayı kiramadi, kirdirmadilar. Hissede bir de tobo görünümü var, izleyelim bakalım nolcek Ytd.

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    İnş kardeşim adamların niyeti biraz iyileşirse hızla müdahele edeceğiz ayın 8 deki bilanço yu bekliyorum niyetlerini merak ediyorum aceba bahane edip basacaklarmı oyüzden 3.10 üzerinde fazla alım yapmıyorum 8 kadar beklemeye devam..asla ytd dir
    Ne bilançosu Sn. drc78 bilançomu kaldı yakında bu şirketin Ünvanı ERCİYAS olacak her şey sıfırdan başlayacak bu hissede kar zarar bilanço teknik vs. işlemez.

6. Das dusebulur ayu çıka bulur

Sayfa 499/948 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •