Sayfa 102/157 İlkİlk ... 25292100101102103104112152 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 809 - 816 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    İyi gelecek gibi
    Yok fk filan acisindan dedim
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Yok fk filan acisindan dedim
    önceki sayfalarda var buhur25 hisseleri içinde paylaşmıştım
    fk
    pd dd
    temettü

hepsi pahalı diyor.
    grafiğe bakmak lazım genede.

3. Uzun vadeli yatırım için ccola uygun bir hisse mı sizce ? Çok yeniyim ufak ufak portföyü oluşturmaya çalışıyorum 10-15 yıllık

4.  Alıntı Originally Posted by collectoronur Yazıyı Oku
    Uzun vadeli yatırım için ccola uygun bir hisse mı sizce ? Çok yeniyim ufak ufak portföyü oluşturmaya çalışıyorum 10-15 yıllık
    Geçmiş mali tablolarını inceleyin öncelikle.
    Şirketin satışları, esas faaliyet karı, net karı ne olmuş?
    Artmış mı, azalmış mı?
    Burası tamamsa temettü ödüyor mu bu şirket onu araştırın.
    Burası da tamamsa
    Şirketin faaliyet raporlarını okuyun.
    Öyle ya, şirket şimdi kar ediyor ama gelecekte ne olacak? Bu karlılık artarak devam eder mi? Yatırım planları neler?
    Sonuçta şirket kar edecek ki size temettü verecek.
    Karlılığını arttıracak ki size vereceği temettü de artsın.
    Gördüğünüz gibi 4 aşamalı bir iş bu. Hatta işin içine detaylı temel analiz de girerse daha da fazla.
    Nasıl ki bir araba alacağımız zaman günlerce araştırıyoruz veyahut ev aldığımızda.
    Bu iş de böyle bir iş. Emek vermelisiniz. Araştırmalısınız. Sonuçta koskoca şirketlere ortak olacaksınız. Ama hangisine?
    Karar sizin.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

5. benim sahsi tercihim yatas kront egeen adel aselsan brisa boluc olurdu bi inceleyin isterseniz

6.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Geçmiş mali tablolarını inceleyin öncelikle.
    Şirketin satışları, esas faaliyet karı, net karı ne olmuş?
    Artmış mı, azalmış mı?
    Burası tamamsa temettü ödüyor mu bu şirket onu araştırın.
    Burası da tamamsa
    Şirketin faaliyet raporlarını okuyun.
    Öyle ya, şirket şimdi kar ediyor ama gelecekte ne olacak? Bu karlılık artarak devam eder mi? Yatırım planları neler?
    Sonuçta şirket kar edecek ki size temettü verecek.
    Karlılığını arttıracak ki size vereceği temettü de artsın.
    Gördüğünüz gibi 4 aşamalı bir iş bu. Hatta işin içine detaylı temel analiz de girerse daha da fazla.
    Nasıl ki bir araba alacağımız zaman günlerce araştırıyoruz veyahut ev aldığımızda.
    Bu iş de böyle bir iş. Emek vermelisiniz. Araştırmalısınız. Sonuçta koskoca şirketlere ortak olacaksınız. Ama hangisine?
    Karar sizin.
    arkadaşımızın soyledıklerıne katılmaktayım harfi harfiyen sadece temettü konusu bana göre şart değil. O maddeyi şu şekildede değiştirebilirsin yani opsiyonel bırak temettü maddesini.

1-temettü ödüyormu ödemiyorsa temettü yerine yatırım yaparak karını dahada arttırmayı planlıyor.

Bu iki maddeyi bu şekilde analiz etmek daha anlamlı sonuçta temettü ödenmesi için kar etmesi gerekir kar etmesi için ise yatırım yapması gerekir.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

7. Warren Buffett'ın 1977 yılında hissedarlarına yazdığı ilk mektubun Türkçe çevirisi.

İyi okumalar.

http://www.lattedenborsaya.com/2017/...r-serisi-1997/
    Temettü emeklisi aday adayı.
    www.lattedenborsaya.com

8.  Alıntı Originally Posted by temettü emeklisi Yazıyı Oku
    Warren Buffett'ın 1977 yılında hissedarlarına yazdığı ilk mektubun Türkçe çevirisi.

İyi okumalar.

http://www.lattedenborsaya.com/2017/...r-serisi-1997/
    Yiğit bey yazdıklarınızı büyük bir beğeniyle takip ediyorum. Emeğinize sağlık.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Sayfa 102/157 İlkİlk ... 25292100101102103104112152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •