Arama sonucu : 1727 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Büyük firmalar malzemeden çalmaz. Ama çoğu küçük yeni yetme müteahhit malzemeden çalıyor son zamanlarda.
    Karlılık düştüğü için en kötü malzemeyi kullanıyorlar. Nereden biliyorsun derseniz bunu yapan ve çok marifetmiş gibi hikaye edenler var arkadaşlarımdan. Ayıp ya ayıp.
    arkadaş dün pilavcıydın bugün müteahhit mi oldunda malzemeden çaldıklarını biliyorsun.
    Bu tarz söylemleri boşuna yapma kendini kandırıyorsun. senin dediğin olaylar 2010 öncesinde yaşanmış olayların bir kısmı ve şehir efsanesi şeklinde dolaşan laflar. Gerçi hoş pilavcıdanda ne bekliyorumda yanıt atıyorum o da ayrı hata...
    kötülemek istiyorsan kendi işinden başlaman toplumun yararına olur.

2.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    arkadaş dün pilavcıydın bugün müteahhit mi oldunda malzemeden çaldıklarını biliyorsun.
    Bu tarz söylemleri boşuna yapma kendini kandırıyorsun. senin dediğin olaylar 2010 öncesinde yaşanmış olayların bir kısmı ve şehir efsanesi şeklinde dolaşan laflar. Gerçi hoş pilavcıdanda ne bekliyorumda yanıt atıyorum o da ayrı hata...
    kötülemek istiyorsan kendi işinden başlaman toplumun yararına olur.
    biz de pilava çin tuzu katıyoruz çok yiyesiniz diye
    çok okumak için bir malzeme bulamadık.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. Sayın pilavcı gerçek pilavcımısın sahtemi önce onu öğrenelim Çin'den pirinç Arabistan'dan yağ gelmez borsa yorumlarında böyle atmasyonsa lütfen yazma elinde hissen yok Haliç'ten gazel atıp insanların moralini bozuyorsun saygı ve sevgilerimle

4.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Sayın pilavcı gerçek pilavcımısın sahtemi önce onu öğrenelim Çin'den pirinç Arabistan'dan yağ gelmez borsa yorumlarında böyle atmasyonsa lütfen yazma elinde hissen yok Haliç'ten gazel atıp insanların moralini bozuyorsun saygı ve sevgilerimle
    Ağabey sana saygı ve sevgim sonsuz.
    Bekle hepimiz güleceğiz ama ben daha çok gülmek istiyorum.
    Moraliniz bozulmasın.
    Hep mutlu kal.
    Selamlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Ağabey sana saygı ve sevgim sonsuz.
    Bekle hepimiz güleceğiz ama ben daha çok gülmek istiyorum.
    Moraliniz bozulmasın.
    Hep mutlu kal.
    Selamlar.
    Tşk ederim sitede mutluluklar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •