Sayfa 15/213 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 113 - 120 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Deva ve goody rica edebilir miyim

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

2. Hocam haftasonu siz keyfinize bakın, sağlığınıza bakın, ailenize bakın, dostlara bakın.. vel hasıl hayata bakın hocam, para her zaman gelir. Saygılar

Sent from my ASUS_Z00AD using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    2. seansa başlarken günlük bazda son fiyatları bolinger üst bantının dışında olan imkb 100 hisseler
    Öncelikle teşekkür ederim paylaşımlarınız için yukarıdaki verileri nerden aldığınızı öğrenmek isterim. Ayrıca bu verileri seans arasında günlük paylaşabilir misiniz.

Sent from my F3111 using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Sn Jamiryo, öncelikle hayırlı olsun. Müsait olduğunuzda Denizbank rica etsem.
    Teşekkürler.
    Merhaba,
    DENIZ için,
    60 dakikalık grafik verilerine göre 3,50 kritik bir seviye burayı aşağı doğru kırarsa tekrar bakmak gerekebilir. yenibir dip oluşumu olur. buranın üzerinde kaldığı sürece 3,58, kırdığı takdirde de 3,69 bantlarına doğru hareket olabilir. ama gördüğüm kadarıyla şöyle de bir durum var. neredeyse halka açıklığı kapanmış gibi denizbankın çok az hissesi var piyasada. bunu göz önünde bulundurmak iyi olur. diğer bankalarla kıyas kabul etmez. hacimi de yok denecek kadar az. YTD.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz Yazıyı Oku
    Deva ve goody rica edebilir miyim

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    merhaba,
    DEVA için,
    60 dakikalık verilere göre Aralık 2016 da bir dip gördükten sonra çok güzel bir çıkış trendi yakalamış. 3,91 in önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. buranın üzerinde kaldığı sürece 3,99, kırabilirse de 4,09 ve 4,19 bantlarına doğru bir hareket olabilir diye düşünüyorum. aşağıda ise 3,80 ve 3,72 bantları ilk destekler olarak gözüküyor. bu trendi bozmadığı sürece gözüme bir hoş gözüktü diyebilirim. kendi görüşümdür. YTD.

GOODY için,
    3,67 bantının üzerine kaldığı sürece 3,78, kırabilirse de 3,95 bantlarına doğru hareket görebiliriz. 3,67 aşağı doğru kırılırsa destek olarak çalışabilecek ilk yer 3,59 gibime geliyor. eğer bu seviyelerde kırılırsa 3,50 ve 3,22 ye doğru gevşemeler görebiliriz. uzun vadeli yatırım için bilanço ve karlıılklarına bakmanızı şiddetle öneririm. kendi görüşümdür bunlar. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

6.  Alıntı Originally Posted by sezkan Yazıyı Oku
    Öncelikle teşekkür ederim paylaşımlarınız için yukarıdaki verileri nerden aldığınızı öğrenmek isterim. Ayrıca bu verileri seans arasında günlük paylaşabilir misiniz.

Sent from my F3111 using hisse.net mobile app
    merhaba,
    gün içinde fırsat buldukça bu tarz değişik bilgileri paylaşmaya çalışıyorum.

7. Adese için düşüncelerinizi analizlerinizi alabililirmiyim arkadaşlar şimdiden teşekkür

8.  Alıntı Originally Posted by tozabay Yazıyı Oku
    Adese için düşüncelerinizi analizlerinizi alabililirmiyim arkadaşlar şimdiden teşekkür
    merhaba,
    ADESE için,
    Aralık 2016 dan bu yana güzel bir yükseliş trendi olduğunu düşünüyorum. o tarihten bu yana en yüksek olarak 2,06 seviyesini test etmiş. 1,85 bantının önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. buranın üzerinde kaldığı sürece 1,94, kırdığı takdirde ise 1,99 ve 2,14 seviyelerine doğru bir hareket görebiliriz gibime geliyor. aşağıda ise destek olarak 1,85 ve kırılması durumunda da 1,77 seviyesine doğru bir gevşeme olabilir diye düşünüyorum. kendi görüşümdür. YTD.

Sayfa 15/213 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •