Sayfa 963/1024 İlkİlk ... 4638639139539619629639649659731013 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burgan bugun temdit 14.25
    teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

TL mevduat sahibi bir aydan kısa vade için 3,51 ila 3,52 TL aralığında belirlenecek kurdan dolar alırım opsiyonlu vadeli mevduat için rahatlıkla %15-%16 aralığında brüt getiri alabiliyor.

Dolar kurunun aşağıda kalıcı olmadığını düşünen TL mevduatçılar için 2 puan kadar ilave faiz getirisi elde etme imkanı mevcut.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    vay arkadaş bu bankalar ne çakal.bugün 14.25 bağlamıştı dedim 1 lira daha eft yaptım onuda ekleyin diye oranı hemen 14 yapmışlar.ne demişler ölüyü fazla kurcalama ya o.... ya s...ar

Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    vay arkadaş bu bankalar ne çakal.bugün 14.25 bağlamıştı dedim 1 lira daha eft yaptım onuda ekleyin diye oranı hemen 14 yapmışlar.ne demişler ölüyü fazla kurcalama ya o.... ya s...ar
    İkamet Thailand görünüyor, orada yerli para ve dolar mevduat faizleri, güvencesi, yıllık enflasyon nasıl?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    gund yalan söyleyecek halim yok,niye söyleyim? Ben bu düşük TL faizleri ile risk almak istemiyorum,dolarımda boşta durmuyor %4,25 faizde. Bugün en az %27 TL faizi olsun anında TL ye geçerim. ben devalden çok zarar ettim,bir daha etmek istemiyorum. umarım anlamışsındır. Önümüzdeki 5 sene TL de devaller garantilenmiş durumda.bunların uyguladıkları çadır ekonomisi sonucu devaller olacak. Bak selim bey ne demiş,
    valla bu çok kaygı verici bir durum...gerçektende döviz kaynağı keslirse mafiş....ama bistede manyak para giriyor arkadaş..aynı şelikde çok çok da fazla DİBS e giyor...kafam çok karıştı..ben mevduattalki parayı bekletim biraz...13,50 de az ama ..ufak bankalarda risk alamam..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    valla bu çok kaygı verici bir durum...gerçektende döviz kaynağı keslirse mafiş....ama bistede manyak para giriyor arkadaş..aynı şelikde çok çok da fazla DİBS e giyor...kafam çok karıştı..ben mevduattalki parayı bekletim biraz...13,50 de az ama ..ufak bankalarda risk alamam..
    ha 13 almışsın ha 15 ne farkeder? devalde seni kurtaracak mı? Hayır kurtarmayacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ha 13 almışsın ha 15 ne farkeder? devalde seni kurtaracak mı? Hayır kurtarmayacak.
    dolara geçecemde ...bende en az 4-5 ayı daha var....sen %4,5 faizi hangi bankadan alıyorsun?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    dolara geçecemde ...bende en az 4-5 ayı daha var....sen %4,5 faizi hangi bankadan alıyorsun?
    ne zaman ne olacağını bilemezsin, bende bilmiyorum. her şey bir anda olacak onu biliyorum sadece. %4,25'i burgandan bağladım geçen ay.

Sayfa 963/1024 İlkİlk ... 4638639139539619629639649659731013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •