Sayfa 20/964 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 153 - 160 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    tamam da bu sizin uyarı konunuzun farkında olmayan kim var ki burada...bizim bilmediğimiz ne söylediniz . daha dogrusu ne demek istiyorsunuz ...risk var dogru ...eee bunu biz de biliyoruz
    Birader ben bu uyarıyı yaptığımda
    aralık 2014 dü tarih
    hisse daha gözaltı pazarına bile düşmemişti

o zamandan bu zamana tüm gerçekleşenleri olmadan önce ve sırası ile aynı anda yazdım

KOT DIŞI dahil

çok laf işittim çok ceza aldım
    ama gelinen durum ortada

üstelik o tarihten bu tarihe bir sürü hisse 5 e 10 katladı

ya birader im

sen daha farkında ol da
    daha asıl olanın bile farkında değilsin
    eskiler bilirler
    0< xx i fiyat nerelerde yazdı şu VOLBOR

ama 0 ne dir artık herkes ne anlar ise

selamet ile

daha da KEZBN a gelmem
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    tamam da bu sizin uyarı konunuzun farkında olmayan kim var ki burada...
    Ne yazıkki farkında olmayan çok zavallı var. Bu ne ilk ne de son olacaktır. SPK ve BİST yönetimi, sadece göz altı ve uyarılarla tedbirinizi alın diyor...kapatmak için ilk adımı attım, geriye iki adım kaldı diyor. Daha ne desin?
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Ne yazıkki farkında olmayan çok zavallı var. Bu ne ilk ne de son olacaktır. SPK ve BİST yönetimi, sadece göz altı ve uyarılarla tedbirinizi alın diyor...kapatmak için ilk adımı attım, geriye iki adım kaldı diyor. Daha ne desin?
    kot dışına çıkarsa benim 80 bin TL baticek. Şayet fesih davası açanlar ve ifa davası açanlar mağdur olmayacaksa kot dışına çıksın isterim. Çünkü bendeniz ne fesih davasına dahil oldum ne de ifa davası açtım. ohhh oh sonunda kurtulucam bu hisseden. kot dışına tilki. fesih davası ve ifa davası açanlar kanunen alacaklarını alıcek. bendeniz seninle batıcem.. işte bu yaaaaa. bak çok korktum di mi. hemi de 80 bin TL batıcek diye korktum. YTD
    Son düzenleme : hasson34; 04-03-2017 saat: 12:00. Sebep: düzeltme

4. zavalı sen vesenin gibi ler olmaya

5. batıcaksan adam gibi batıca. ole garı gibi kıvırmıycan. bak batıcam diyom. hadi batmak isteyenler zaten batıcaz diye 4 yıldır buradaydı. Bi de kendisi adam gibi batsın hadi yiyosa batsın. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Arkadaslar sayin cagribey ara ara gelir bir bakarsiniz mal almis bir bakarsiniz satmis en azindan yazdiklarindan anlayabilirsiniz...

Bilancoyu istedigi gibi yorumlar isine geleni gorur isine gelmeyeni gormez...

Demek ki ya mali kalmadi ya da amaci farkli ki bizlere zavalli diyor...

Cagribey ne bir ifa davasi ne de fesih davasi acmamis. Farkindaysaniz o kadar bilgili olmasina ragmen sirket ve yoneticilerin aleyhine burada ne bir yazi ne de bir mucadele etmistir. Ama nedense biz zavalli oluyoruz...

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. Simdi sayin cagribey 2016 da da bu sirket birinci ikazi almis miydi almamis miydi?

Bakin bu bildirimde de birinci ihtar diyor....

Hadi diyelim kottan atildi. Peki bizim hissedarligimiz bitiyor mu bitmiyor mu??

Yapmayin cagribey bakin biz hukuki haklarimizi ariyoruz. Diger arkadaslarda arar. Eger ki sirket kottan atilmak istiyorsa bilancoyu gondermez... Kotta kalma ucretini yatirmaz yine kottan atilirdi.

Ama tabi bu bazilarinin isine gelmiyorki bu yapilmiyor...

8. Cok iyi bildiginiz bilancoda gm degeri 500 milyonlar civarinda gozukuyor ama cagribey sizde biliyorsunuz ki sadece Lara bu degerde bilmem anlatabildim mi?

Bu arada kurdugumuz olusumun kapisi iyi niyetli butun yatirimci arkadaslara aciktir. Amacimiz hukuki olarak hakkimizi aramak. Devlet kurumlarinin dikkatini bu yone cekmektir.

Illa mahkemeye vermediniz diye kimseye yargilamadik ki haddimize dusmez. Ancak gk icin mahkememiz basladi ve hakim delilleri topluyor hepimiz en azindan gk da ky lehine olan gundem maddelerine oy vererek art niyetli kim varsa karsilarina dikilelim. Turkiye de ornek olacak bir girisimde bulunalim.

Sayfa 20/964 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •