Arkadaşlar kâr beklentiniz nedir? Veya kâ eder mi şirket?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Arkadaşlar kâr beklentiniz nedir? Veya kâ eder mi şirket?
evet beyler hisse adete yıldız gibi parlıyor macd eğrisi AL â dönmek üzere bu da anında hisseye pozitif yansıyacaktır 5 ler çok yakın gibi
tavsiye değildir.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hissemiz yıldız gibi parlıyor da
Bilanço ile ilgili bilgi verecek arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz
Ben de bir ay önceden, 4, 45 maliyetle girmiştim. Ancak birkaç kez trade yaparak , hatta baskılayarak maliyetimi 4,10 a kadar indirdenildim. Çok da iyi gidiyor ve hep birlikte götüreceğiz inşallah. Diyeceğim odur ki , benim girdiğim dönemde kağıdın datalarına hakim olduğunu sanan birkaç hissedarımız, buralardan çıkılırdan başlayıp, 2,xx lerden giriş yapılabilir yorumları yapıyorlardı.DGKLB nin bir hikayesi var, inandınız ve girdiniz. Acil likit ihtiyacınız yoksa ve kredide değilseniz. sorun olmayacaktır sanıyorum.Ayrıca hisseye aşık olmak en tehlikelisidir, amma bazan oluyor işte. Ben yataş'a olmuştum, dgklb ye de kayıtsız değilim. Tüm arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.Yorumlarımdır, kesinlikle buralarda yazılanlardan etkilenip yatırım yapmayınız.
Bu gün dayanamadım teknikde çok güzeldi
4.32 maliyetle başladım.
Daha önce de bu sayfada okumuştum
Yurtiçi ve yurtdışı şubeleri çoğalması
Ek fabrikaların açılması filan yataş gibi olacağını yazdılar
Ayrıca CEO nun istikbal Bellona gibi kayyumda olan şirketleri bünyesine katma
girişimleri filan daha bi sürü hikaye aslında
bizim suan bilânçosu ilgilendiriyor.
BİLANÇO duy sesimizi ve güldür ortaklarınmizın yüzünü.
benim için karın miktarından daha fazla şirketin artık sürdürülebilir karlılığa geçmesi önemli.
bu sağlandığında bildiğimiz ve bilmediğimiz hikayeleri ile daha güzel günlerin başlangıcındayız.
patronlarında bu sürece alışması lazım günlük gelişmeler yerine daha oturaklı ne yaptığını bilerek, önünü görerek hareket etmeleri de çok çok önemli diye düşünüyorum.
o zaman yıllara sari olmak üzere kazanan ve kazandıran bir şirket halini alır ki patronlarda buna hayır demiyecektir sanırım.ytd
Teşekkurler borsaci34
Yer İmleri