Originally Posted by
zamanadurdemek
admin sag olsun geçmiş yazılarımı silmiş demek ki bir kusurumuzu görmüş ama olsun ben yinede yazayım silsin:
- arkadaşlar halükarda özbal kimin %51 hisse erciyasın bu durumda erciyas bu yoldan döner mi sizce siz dönermiydiniz
- özbal hiçbir zaman kötü bir şirket olmadı bir masa iki sandelye olmadı sadece özbal üretti fakat eski patronlar borsaya açık olmayan diğer şirketleri üzerinden yani rc üzerinden iş gördüler ve bu kadar önemli ve prestijli bir üretim kolunda çalışan fabrikası çalışan kap bildirimlerini takip edenler bilir ellerinde makina parkları arsası olan bir şirketi bu hala soktular borsaya açıldı açılalı kaar açıklamadılar ama ercaiyas ne yaptı şirketi aldı küllerinden yeniden ayaga kaldırdı kar açıkladı benim için en kötü seneryo birleşmeme o olsa bile ihtimal vermiyorum tabi erciyas bu şirketi boş mu bırakır adamlar şirketi alır almaz yönetime türkiyenimn işinde en uzman kişilerini getirdi bilen bilir o isimleri bilmeyen lütfen araştırsın erciyas ın özbal ı almadan önceki ve sonraki performansını burada daha önce paylaşmıştım ıso ilk 500 içinde neler yaptığı aşikar boş konuşmak yerine biraz araştıralım lütfen
- erciyas bu şirketin zaten yönetiminde bu işi yapmak istemese baştan belirlenen fiyat üzerinden şirketi borsadan çekmek isterdi ama onlar kolayı değil zoru seçtiler bu işin böyle olacagını ilk birleşme haberi gelince belirtmiştim özellikle spk nın oran hakkında zorlayacagını buradan söylemiştim önemli degil bence erciyas o oranı 0,40 a kadar çeker gerekirse ne olursa olsun sonuçta kazanan biz olacagız ben haberi görünce yalan olmasın sevindim oran artıkça şimdi değil ama erciyas borsada işlem görmeye başlayınca görecegiz ki bu artışın ne kadar bizim için değerli olacagını
- bu arada piyasada hisse kalmadı alanlar bizim gibi en az 5,7 ve 10,00 hedefinde olanlar yaklaşık 2 aydır yapılanı burda olan herkes biliyor ancak kendileri alır kendileri satar bir haftada ister 2,42 olur isterse 3,30 kendi çalar kendi oynar yani sabreden mutlaka kazançlı çıkacaktır
- ben son hamlenin bilanço ile olacagını tahmin etmiştim ama demek ki oyun içindeki oyun bitmiyor matruşka gibi maşallah bakalım mevlam neylerse güzel eyler bize sabır gerek oda bizde var ögrendik
-sakın gün içindeki hatta hafta içindeki hareketlere aldanmayın su akar yolunu bulur
- her zaman söyledim sabredemeyen dayanamayan bir arkadaşına söylesin birleşme olana kadar ekrana bakmasın o arkadaşından haber beklesin o haber mutlaka güzel olacaktır
-amacım kimseyi yönlendirmek degil admin kardeşim ama kimseninde zararına malını üç beş çakala kaptırması değil burdaki ky çoluk çocugunun rıskını buraya yatırıyor gerekirse onun için istersen silebilirsin tabi
Yer İmleri