Sayfa 533/948 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Drc78 ve Sancaktar yorumlarınızı alsak hisseyi çok yakından takip ediyor ve alımlarınız mevcut siz ne düşünüyorsunuz Sancaktar 6 - 7 olamdan satmam demişti Drc78 siz hangi düşüncedesiniz biliyorsunuz sizin düşüncelerinizi takip eden çok değerli düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim hala destekte olacakmısınız bizlere
    Merhaba arkadaşlar ben buna benzer olayların olacağını tahmin ediyordum ilk günden de söyledim 2, 5 ay önce erciyas-spek-spk üçgeninde dalaverenin döndüğünü biliyorum lakin ben orta uzun vade için aldım _orta uzun vadede erciyas ın eli mahkum şirket kendinin artık eski özbalı beklemeyin 2,2 altını düşünmüyorum pazartesi kısa süreli tabana basabilir spek sorun yok 50 K lotla tabanda alış için bekleyeceğim veren versin sıkıntı yok cuma ya gelince ziraat yatırım alımlar benim başka alımlarda vardı hareketi benden önce çekti ler bende alıma girdim 3,20ü üzerinde ciddi alımlarım oldu lakin başka larıda çok aldı kısa vadede ağacı salla yabilirler yapacak birşey yok orta uzun vadede hiç sıkıntı görmüyorım bu arada cuma günü ümit05 beni döküldü falan demiş bir lot satmadım gibi ziraat yatırım dan alış yaparak direnen bendim sıkmayın canınızı erciyas-spek-spk üçkağıtçı üçgeninde kaldık ama en kısa sürede düzelir kapatın ekranı hata yapmayın herkese bol kazançlar dilerim hayırlı tatil ler hayır akşamlar tüm özbal yatı rımcı kardeşlerimi selamlıyorum selametle kalın...(yanlış anlaşılma sın taban olacak demiyorum tabana verme cesareti varsa versin sadece)

2.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    haklı olabilirsin peki bu misal birleşme olsa erciyasla ozbal hesaplama ne sekılde oluyor özbal adımı degıscek arıyetten brut takasdan ne zaman cıktı ozbal
    Brüt takas farklı internetten emir yasağı gelmesi farklı..brüt takasta aldığın hisseyi 1 gün sonra satabilşrsin burda oyle bir şey yok..gelmeyen bir şey kalmaz kısacası..
    29 ağustosta yasak kalkıyor..bayram tatili şu bu derken 5 eylül de işlem günü başlayacak..
    Özbalı Erciyas aldığına göre ismi Erciyas olur..ERCYS....
    Emre ERCİYAS is prsenting his company..
    https://youtu.be/QC00j9-NV5M

3. Piyasada 7 milyon 500 bin lot ozbal hissesi 2 milyon 200 bin lot Erciyas boru hissesine çevrilecek yani piyasada çok az Erciyas boru hissesi kalacak erciyasi borunun halka. Açıklığı ortalama yüzde 3 olacak halka açıklığı az olan şirketlere bir bakın derim ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Koca Erciyas boru ozbalin kalan hisselerini 5 TL den toplasa ne olur 10 TL den toplasa ne olur 7 milyon lotu 6 TL den toplasa 42 milyon ediyor zaten karlı şirket milleti ugrastiriyorlar başka bişey değil ytdr

5. Finansal tablolar belliyse spk nın itiraz ettiği ne?neye göre oranı kabul etmiyor?hesaplama formülleri belli olduğuna göre ve de finansal tablo değerlerinin neyini eksik buluyor?uzman kuruluş raporu muhasebecinin bildirdiği bilgiye göre mi hazırlıyor?yoksa kendi değerlemesini bilir kişi göndererek mi hazırlıyor?yoksa bu kadar kısa sürede uzman kuruluşun gidip raporlayıp(tarafsız ve emsal değerlerine göre)hazırlaması zor.spk değerlemedeki neyi eksik görüyor?makine,teçhizat,arsa,alış-satış maliyeti mi? Bu böyle devam eder gider.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Her bir ozbal hissesi bundan sonra benim icin daha da değerli. Acaba diyorum Cuma günü yükselişin sebebi de bu muydu
    Asla yatirim tavsiyesi değildir.
    P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim yazdıklarını beğeniyle okudum bu haber çok olumlu daha ne olmasını bekliyor arkadaşlar ben anlamıyorum 10 bin lot ozbala 3050 lot Erciyas boru hissesi verilecek onay gelirse birde kar payı verselerdi iyi olurdu benden 3.15 e 20 b alış veren verur vermeyen kendu bülür ytdr

Pazartesi 3,15 e 20 bin alış girmeniz durumunda bunu gören arkadaşlar satmaktan vazgeçecekler hissenin sahipsiz olmadığını anlayacaklar tüm desteğiniz için teşekkürler sizden aldığımız destek bizi dah güçlü yapıyor keşke Drc kardeşimizde size buralardan destek olsa ve şu talihsizliğimizi üzerimizden atsak gerçi spek eğer pazartesi son hamlesini yapacaksa sabah yazılan tüm satışları tek seferde toplayıp kimseye imkan tanımaması lazım artık sona gelindi hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Pazartesi 3,15 e 20 bin alış girmeniz durumunda bunu gören arkadaşlar satmaktan vazgeçecekler hissenin sahipsiz olmadığını anlayacaklar tüm desteğiniz için teşekkürler sizden aldığımız destek bizi dah güçlü yapıyor keşke Drc kardeşimizde size buralardan destek olsa ve şu talihsizliğimizi üzerimizden atsak gerçi spek eğer pazartesi son hamlesini yapacaksa sabah yazılan tüm satışları tek seferde toplayıp kimseye imkan tanımaması lazım artık sona gelindi hayırlısı
    Güzel Kardeşim Mızmızlanıp durma kapat artık şu konuyu!

Sayfa 533/948 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •