Sayfa 539/948 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Herşey çok güzel ancak tek endişe 3 ay önce birkaç kişiydik yazan çizen iki gündür görülen o ki baya özbalda ky varmış?inşallah tüm ky kazanır spek uşakları kaybeden olur

2. Pazartesi 2.40 gösterirler diyen kardeş taban 2.60

3. OZBAL - Özbal Çelik Boru

Kap'a gönderilen Yen'i rapor değerlendirilmeden neden tekrar açıklama yapsınki spk!şirketin açıklamasını bekleyelim.benim açımdan sıkıntı yok,Özbalın borçlarında da azalma bekliyorum.erciyası anlatmaya gerek yok ikisi birleşince çok güzel olacak.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Sadece Gözümle görüp Kulağımla duyduğuma inanırım, Lot var bende şu kadar edebiyatlarını boş verin gerçek olan şu ki hisse alınıyor düşeni topluyorlar.
    YTD
     Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum. Aynisi banvit te başıma geldi erken ayrıldık.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Baktım endeks +0,76 bizimki 3,11 alış-3,12 satışta. Dedim en iyisi ben bir soğuk su içeyim, bu sıcakta.
     Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Valla ben korkmaya başlıyorum. Bu güzel endeske ayak uyduramıyor. Böyle güzel ortamlarda yükselmeyen kağıtlar sonu iyi olmadı bu güne kadar. Yarın endeks bozulursa halimiz ne olur bilemem. Ama kelle koltukta bekleyecem.
     Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Alışta Çakal bekliyor istersen sat kurtul.
    Acaba burda hangi yazıyı mal pazarlama olarak gördün arkadaşım lütfen ama Arkadaşım lütfen birilerini çamur atacaksan bile destekli at sonra arkandan gülmesinler 399 ve 400 sayfalarda yazı yazan arkadaşlarımız hala aramızda ve hala hisseye destek olan güvenen kişiler zeytin kardeşimizin taha kardeşimizin Uyargil kardeşimin bu hisseye güvenci olmasa buruya kadar taşımazlardı sanırım neyse sen bugün sat alan bulunur bu bir bayrak yarışı sen devret bayrağı bizler taşırız sonuna kadar

6. Kale alma onlar gunlukculer. Bugün satar lar yarın tavandan almaya çalışırlar

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Taha Abi sıkıntı yapma herkes haberi bekliyor.Haber olumsuz geleceğine inanıyorsan sat gitsin :D

Ama riske girip beklerim dersen sıkıntı yok .Ne kadar risk o kadar kar
    Bunlarda 400 sayfadaki açıklamalar biz daha neler gördük ama burada yazılanlar bana göre hisse pazarlama değil sen istersen bir daha oku belki o zaman bu arkadaşların görüşlerine istinaden hisse almış olabilirsin ama cuma günü biliyorsun ki kardaydın neden satmadın acaba yoksa şimdi sen mi çığırtkanlık yaparak hisse sattırmaya çalışıyorsun demezler mi ben derim başkasını bilmem şu aşamada biri çıkıp haber kötü birleşme olmaz Erciyas vazgeçecek açılışta taban görür birde taban fiyatı belli iken daha aşağı fiyatlar verirse ben iyi niyet aramam birde bu form paylaşım formu kimse kimsenin kötülüğü için birşey yazmıyor kimse kimseye de zorla mal al veya sat demiyor ama senin yaptığın biraz zorla mal sattırmak oluyor ama kusura bakma lütfen bin düşün bir yaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    özbalın bilancosunu bekleyenleri anlamıyorum, erciyas bu şirketi alalı artık yıllar oldu, bilanco yine tırt gelecektir.. önemli olan onay onay onay.. ve erciyasın bütünüyle içinde olacağı bilancolar önemli

Sayfa 539/948 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •