Sayfa 540/948 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Kale alma onlar gunlukculer. Bugün satar lar yarın tavandan almaya çalışırlar

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayır bilip bilmeden insanları zan altında bırakmak hoş bir davranış değil ozgur_ates25 linkli arkadaş ne zaman faydalı birşey yazmış zaten satmışsın birde yok o zaman o kadar iyi biliyordun bu güne kadar neden sustun tam herkesin kafası karışıkken çıkıp hisse pazarlıyorlar demek biraz neyse şimdi bizde onların seviyesine düşmeyelim öle bir düşüncen varsa satarsın çekilirsin kenara kimse sana silah zoruyla hisse aldırmadı dimi kızmak elde değil yırtık dondan çıkar gibi çıkıp milletin malına göz dikip üç kuruş kar edeceğim diye millete mal sattırmak hoş değil özellikle cuma günü 3,00 üzerinden alan ve bu gibi yazıları okuyup 3,00 altına panik satışları yapacak arkadaşlara sesleniyorum lütfen dinlemeyin bu arkadaşları siz zararına sattıkça onlar ellerini ovuşturarak beleşe mal bulduk diye sevineceklerdir
    Son düzenleme : zamanadurdemek; 07-08-2017 saat: 08:48.

2. dostlar kavgaya gerek yok ...

ben düşüncelerimi dün açıkladım ,acık acık söylüyorum değişim oranı 3050 olması bence olumlu bir haberdir.Bunu tahtadakilerin nasıl kullanacağına ve spk bültenindeki haberin detayını nasıl okuduğuna bağlı olarak isteyen istediğini yapar.

Erciyasın son rapor ile ilgili açıklamalarını beklemek lazım,olumsuz düşünen varsa satsın alıcı var tahtada....

Son olarak şu takvimi bir daha hatırlatalım.

Genel kurula 17 gün

yasağın kalkmasına 22 gün

bilançoya 2 gün kaldı.

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +203 olurken, ortalama tahmin +192 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +445 puan olurken, en düşük beklenti -320 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 25'i pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )

(07/08/2017 - 09:21:56)

4. yaw anlamıyorum panik yapmak istiyen arkadaslar size sesleniyorum spkye tekrar nasvurcaklar ve haberin geldiği saat 13h37 taban olsaydı olurdu ama olmadı aksine yukarda kapatı yanılıyormuyum

kesinlikle ydg

5. Burada paniklik bir durum yok ben 1 yıldan uzun süredir buradayım geldigimiz noktaya bakarım erciyas güzel bir şirket satın alma gerçekleşti

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. SPK oranın adil olmasini istiyor tereddüt kalmasın diyor bin lot ozbala 350 lot yada 400 lota çıkacak gibi oran buda bize yarar daha fazla Erciyas boru hissemiz olur ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Haydi bismillah....

Sayfa 540/948 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •