Sayfa 66/650 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 521 - 528 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. İnşallah öyle olur. Bugün yada pazartesi, salı bir hareket bekliyorum.
    Endeks 108 oldu zaten az daha zorlasa kenti yakalayacak. Gitse ar

2. 4 haftadır afyonu da takip ediyorum 3 hafta once 9.25 seviyelerinde idi bilançoya doğru sürekli düştü bugun bilânçosu açıklandı 5.mio zarar açıklamış. ne yazık ki kentte 2 hafta once 169 git gel yapti ve durmadan düşüyoruz inşallah kötü bilanço açıklamaz. Kent çok zaman oldu zararla beklemedeyiz.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....

3. Bu hafta finansallar açıklanacak. pazartesi açılısta belli olur. aslında cuma günü bist +1iken dahi düşüşü umutsuzluğa itiyor beni ama hayırlısı artik. Ytd.

Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    selam hayırlı haftalar kent de bekliyorum ramazan bayramında bi atrakson yapmadı ümidimiz kurban nede olsa şeker satışı oranı aynı oranda değişmiyor ayrıca kurban etinden sonra ağız tadlandırıcı bi kent çikolata iyi gidiyor ne hayal kurdum sabah sabah değilmi hayırlı işler

5. Hayal etmek iyidir. Bende tavanlar göreceğimiz günleri hayal ediyorum.

6. Yaprak kımıldamıyor.Aşırı ısındı havalar...

Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi olarak kabul edilemez.
    Zaman; konum gözetmeksizin, eşit ve geri döndürülemez şekilde akar.

7. arkadaş bilanço da da bi cacık yok zannımca..

8. Şimdi almak isteyen alabilir satmak isteyen satabilir çünkü tahtanın 5-6 kademe altı ve üstü dolu ama veren alan var mı yok demek ki aynı kişi..

Sayfa 66/650 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •