Sayfa 32/68 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 543 madde; 249 - 256 arası.

Konu: AVHOL - Avrupa Yatırım Holding

1. Bu köy'ün delisi de biziz müptezel yaptı beni ne yapacaksın. 😊 Onu bende gördüm yorumum şu, biri bunaldı verdi. Bunlar da tekrar gelir mi diye korkudan 😀 üç beş kademe bile yukarı çekmediler saatlerce 2.20/24 bekledi tahta. Halbu ki fiyat zaten geberik koy 50k veren versin işine bak. Ama bunlar ezik kuruş hesabı yaparak tahta yapacaklar denyolar. 😀

2.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Bu köy'ün delisi de biziz müptezel yaptı beni ne yapacaksın. 😊 Onu bende gördüm yorumum şu, biri bunaldı verdi. Bunlar da tekrar gelir mi diye korkudan 😀 üç beş kademe bile yukarı çekmediler saatlerce 2.20/24 bekledi tahta. Halbu ki fiyat zaten geberik koy 50k veren versin işine bak. Ama bunlar ezik kuruş hesabı yaparak tahta yapacaklar denyolar. 😀
    Daha önce de yazmıştın. Tek tek lot sayıyor adamlar diye. Haklıymışsın :) böyle kıntır spek mi olur yau. Her gün bin bin alacan aslında. Kafayı yerler herhalde:))))

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu tahtaya zaten sağlam giren olmaz. Piyasada ki lot malum. 5/10 k bilemedin 20k üstü olursa onu alana kadar beklerler. Daha önce yazmıştım kendisinde deve inadı var diye. 😁 Tahtada "3.00" civarı bekleyenler üç beş kişi zaten maliyet olsun kurtulalım diye. Brut den yeni çıktı usul usul 5/10 kdm yukselislerle artık yukarı sürmeleri lazım.

4. Sn "014" altı üstü iki tavan çekeceksin

5.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Sn "014" altı üstü iki tavan çekeceksin
    :) Tek tavan yeter bana. Bir önceki yorumunu okudum da. Deve inadı falan...
    Bu kağıttan elinde 35K olan boğa burcu bir tanıdığım var :) Sıçtık ki ne sıçtık...

6.  Alıntı Originally Posted by neng014 Yazıyı Oku
    :) Tek tavan yeter bana. Bir önceki yorumunu okudum da. Deve inadı falan...
    Bu kağıttan elinde 35K olan boğa burcu bir tanıdığım var :) Sıçtık ki ne sıçtık...
    😁 Bende de var o modelden Ispanyol boğası kırmızıyı gördü mü deliriyor 😀

7. kağıt brüt takasta yakalanıp bekliyoruz keşke kağıt brüt takasta devam etseydi brüt takasta yine yükseliyordu brüt takastan kağıt çıktı yükselmez oldu

8. Sabır kardeş sabır..

Sayfa 32/68 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •