Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    söyledik özel sektör tahvili almayın dedik,bir ara NET holding bonosu alacaktım,iyiki almamışım. şimdi sıra döviz borcu ödemelerinin patlamasında. esas saatli bomba orada.
    Direkt olarak almak da var
    Birde bankalar da vadeli mevduat yapılırken size satılmaya çalışılan yatırım fonları üzerinden endirekt almak var.
    Birde BES de özellikle özel sektör tahvil bonosu diye bir yatırım aracı var.

Mevduat çı arkadaşlar dikkatli olsunlar..Dönem dönem bu gibi yatırım fonlarının getirileri mevduat getirilerini aşabiliyor..
    Yatırım fonu alınırken kesinlikle içeriğinin ne olduğunu araştırsılar..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Direkt olarak almak da var
    Birde bankalar da vadeli mevduat yapılırken size satılmaya çalışılan yatırım fonları üzerinden endirekt almak var.
    Birde BES de özellikle özel sektör tahvil bonosu diye bir yatırım aracı var.

Mevduat çı arkadaşlar dikkatli olsunlar..Dönem dönem bu gibi yatırım fonlarının getirileri mevduat getirilerini aşabiliyor..
    Yatırım fonu alınırken kesinlikle içeriğinin ne olduğunu araştırsılar..
    BES fonlarının bir çoğunda az ya da çok özel sektör tahvili, bonosu var. BES fon yönetiminin hangi tahvil ve bonolara yatırım yaptığını izleme imkanı var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    BES fonlarının bir çoğunda az ya da çok özel sektör tahvili, bonosu var. BES fon yönetiminin hangi tahvil ve bonolara yatırım yaptığını izleme imkanı var mı?
    Eskiden açıktı sonradan kapadılar .

Eskiden her gün hisse fonunda ne var ne Yok güncelleniyordu şeffaftı .

Ne zaman ki getiriler sorgulanmaya başlandı kapattılar

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4. TEFAS tan bakarsanız fonun KAP sayfasında son beş bildirim içinde bütün fonların portföy içerikleri var. Beyan etmeleri zorunlu.

Mesela bugün özel normal bir fonun portföyüne baktım. Elinde BİMEKS ve VARYAP bonoları vardı.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Eskiden açıktı sonradan kapadılar .

Eskiden her gün hisse fonunda ne var ne Yok güncelleniyordu şeffaftı .

Ne zaman ki getiriler sorgulanmaya başlandı kapattılar

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TEFAS tan bakarsanız fonun KAP sayfasında son beş bildirim içinde bütün fonların portföy içerikleri var. Beyan etmeleri zorunlu.

Mesela bugün özel normal bir fonun portföyüne baktım. Elinde BİMEKS ve VARYAP bonoları vardı.
    Kendi parasından o bonolara 1.000 TL yatırır mı acaba...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TEFAS tan bakarsanız fonun KAP sayfasında son beş bildirim içinde bütün fonların portföy içerikleri var. Beyan etmeleri zorunlu.

Anadolu Hayat BES fonları için baktım, son beş bildirim içinde portföy içeriğini gösteren herhangi bir bildirim yok.

7. Normalde KAP a göndermeleri lazım tüm portföy bilgilerini ve detaylarını.

BES dışı normal fonların hepsinde bu bilgiler en detaylı şekilde KAP ta mevcut.

BES fonlarının son 5 bildirimlerinin bazılarında detaylı fon portföy bilgileri var bazılarında yok KAP ta.

Şeffaf olmayan BES fonu ile işim olmaz benim. Fon detaylı olarak portföy detaylarını göndermiyorsa bir yaptırımı var mı bilmiyorum açıkçası?

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Anadolu Hayat BES fonları için baktım, son beş bildirim içinde portföy içeriğini gösteren herhangi bir bildirim yok.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku

Bireysel emeklilik fonlari KAP ta aylik portfoy dagilimi vermiyorlar sadece 6 aylik ve yil sonu raporlarinda yayinliyorlar.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •