Sayfa 79/193 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1.  Alıntı Originally Posted by vassago Yazıyı Oku
    Doğrudur...
    Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar ile faaliyet karı aynı gibi gelmedi bana bilginiz olsun.

2. En büyük eksisi Patronun Karşıyaka Sponsorluğu ile ilgili açıklamaları o günden beridir Pınar ürünü almıyorum hatta etrafıma da kötülüyorum sanırım gelen bilançolardaki satış artamama hikayesinde de bu var sanırım benim için piyasada bir daha tercih etmiyeceğim bir ürün bu faktörüde es geçmeyin sadece benim fikrim

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Faiz Amortisman Vergi Öncesi Kar ile faaliyet karı aynı gibi gelmedi bana bilginiz olsun.
    Esas faaliyet karı veya zararı demekten daha kısa olduğu için söylüyorum.

Aslında amortisman gid.ilave etmemiz gerektiğini biliyorum.Bilgilendirme için teşekkürler...
    Stop Wishing Start Doing

4.  Alıntı Originally Posted by vassago Yazıyı Oku
    Esas faaliyet karı veya zararı demekten daha kısa olduğu için söylüyorum.

Aslında amortisman gid.ilave etmemiz gerektiğini biliyorum.Bilgilendirme için teşekkürler...
    Kolaylık olsun diye yaptıysanız problem değil. Rica ederim. Analizlerinizi bekliyoruz

5. Arkadaşlar iş yatırımın şirket bilançolarını gösteren sayfasıme erişilemiyor. Alternatif web sayfası var mı?

6. Stop Wishing Start Doing

7. Stop Wishing Start Doing

8.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iş yatırımın şirket bilançolarını gösteren sayfasıme erişilemiyor. Alternatif web sayfası var mı?
    İş yatırım bu dönem çok sıkıntı.Güncel verilere ulaşacaksın,bilançoları analiz edeceksin.

Zaten onlar güncelleyene kadar hisseler alıp başını gidiyor.
    Stop Wishing Start Doing

Sayfa 79/193 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •