Sayfa 71/831 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 561 - 568 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    Bu tür kötülemelerin hep Pozitif etkisini gördük
    Uçar kaçar denenlerin hep negatif etkisini gördük
    Doğru tercih yaptığımızın sağlaması
    Kapanışda istese dahada basabilirdi ama ao da kapadı deli hacim yapmış kaç gündür baskılayıp duruyordu ne yani imar verilmiş tüyo tutmuş koca fabrika arası bittimi herşey ))
    Örnekleri dolu borsada filim yeni başlıyor ama algı yapılıyor nedense

Neyse hisseye sahip çıkma zamanı şimdi unutmayın basarak alamazsa yukarı çekerek alır buda böyle bilinsin

Yatırım tavsiyesi değildir
    Bravo güzel tesbit aynen katılıyorum size

2. Ben de 3, 10 dan atladım hemen 3, 02 ye bastı.uzuncu mu olduk şimdi. Neyse avgyo da da yukardan yakalanmıştım orda da uzuncuyuz.uzuncu dediğimde en fazla 2 ay dururum.

-2-

Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

4. mum grafiklerine bakılırsa bu yükseliş 2-3 gün sürecek.
    zaten 2.70 deyken kısa sürede 4 olur bu düşüncesiyle almıştım.

5. Ya böyle bir haber geliyor aort kapatıyor inşallah kısa vadede iyi pirim yapacak biraz bekleyin arkadaşlar içi boş hisseler uzaya gitti sıra tukaşta

6.  Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Biri 4,5bandına girdi diye yazdı bende atladım elimde kaldı yatırımcı olduk galiba bu endeks de zirveden hisse aldık nasip artık
    Atlayan fazla değilse bizi arada idare ederler herhalde. Ama yarın atlayan çok olursa avgyo da yaşadığım kabusu yaşarız.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Atlayan fazla değilse bizi arada idare ederler herhalde. Ama yarın atlayan çok olursa avgyo da yaşadığım kabusu yaşarız.ytd
    Galipten nefret ediyorum inşallah buraya bulaşmaz katli vacip bence kaç aileyi perişan etti

8. Herhalde tavanları bilançolara saklıyor

Sayfa 71/831 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •