Sayfa 23/500 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 177 - 184 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Her yerde yazmam ama Vangd , Mepet,Pkart,Kront,garfa ve son olarak ihlas holding başkası beni ilgilendirmez. Elimde bulunan hisseler ve birde unuttuğum samat. Cusan ı cuma günü gönderdim. 2,84 al 3,15 ver güzel di. Şimdi ihlas 0,38 alındı 0,55 üstü verilecek.diğer hisselerim satılık değil .

2. Ne olur vangdyi da sat eminim cusan 5 e doğru yol alır vangd da 1 e doğru öldürecek sin beni sen

3.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    artemis ben pkart ta yazan utkual2010 evet.
    anlaşıldı ben yarın vangd ya elveda diyim...
    Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...AMİN.

4.  Alıntı Originally Posted by ARTEMİS Yazıyı Oku
    anlaşıldı ben yarın vangd ya elveda diyim...
    Tez zamanda ayrıl,yarın ilk işin o olsun

5.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Ne olur vangdyi da sat eminim cusan 5 e doğru yol alır vangd da 1 e doğru öldürecek sin beni sen
    Doğrudur Cusan gider. Ama Vangd gideceği yere gidemez .Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    tez zamanda ayrıl,yarın ilk işin o olsun
    yarına bırakırmıyım zannettin.emİri yolladım bile..
    Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...AMİN.

7.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Doğrudur Cusan gider. Ama Vangd gideceği yere gidemez .Ytd
    Demekki pkart Dada milleti yedin bitirdin aslında senin gibileri adminin engellemesi lazım ama nedense biz birsey diyince engelleniyoruz ama senin gibi küçük yatırımcının canını yiyenler daha çok seviliyor aha buraya yazıyom bu hissede sen varım diyorsan ve mynette ki irfan Bahadır var ise çok büyük sıkıntı var demektir... İrfan Bahadır hisse 8.20 de iken alın yolu var diyordu ve şimdi de aynı şeyi söylüyor hisse 1 ayda 8 tl den 0.90 tl ye indi bu hafta oyunun yönü belli olur sende ne zaman yükselecek desen o gün en az yüzde 5 eksi kapatıyor utkuuuu belki de ikinizde aynı kisisiniz

8. komedi yazılar görüyorum..eğer siz burda yazılanlara göre halen al sat işlemi yapıyorsanız..çok afedersınız en kısa zamanda terapi için bir psıkologa gıdın..artık yok ky. kanına gırmeyın...mılleti kandırmayın..ağlatmayın..vs.vs.. artık salak aptal ky. yok..herkes bılınçlendi ..o eskıdendi....bu kadar ılerlemıs teknolojıde arastımaların sınırı yok..halen mılletın uçacak kaçacak 8 tl olacak lafına bakıp burda işlem yapanın yıne söylüyorum aklına sasayım..yahu der..belkı adamın canı öle ıstıyor ..gerçı yasak artık ama..bıraz aklı selım olun...

Sayfa 23/500 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •