Originally Posted by
HISIM
O yurt disindan telefon getirmek, vergi odemekten kacinmak namussuzluk ornegidir.
Zaten onlari yazan da ne dediginin farkinda degil, bir sucu ovmek te suctur.
Gordugum o ki toplum suratle nammussuz bir yasam sekline itiliyor.
Bu toplumu islamlastirmak 800 sene surmus zamaninda, dayakla baskiyla oldurmelerle dolu yuzyillar.
Bugun bakiyoruz ABD'nin politikalari da bu yonde.
Bazi toplumlarda islamin guclenmesi yonunde taraf aliyor ABD.
Cunku biliyor ki, bu ogreti toplumlari bolup birbirine dusuruyor, gelismeleri duruyor, b.k cukuru icinde namussuz bir yasam sekline dogru bir yasam sekli olusuyor.
Bu arada dunyanin hic bir yerinde bu insanlar istenmiyor, sevilmiyor, dislaniyor.
Ben 27 sene yurtdisinda yasadim calistim, halen yilin yarisini disarda yasiyorum, oyle tipler goruyorsunuz ki, " is'te diyorsunuz, bunlar, beni bu adam gibi goruyor..."
Iciniz kiriliyor, ben bu kadar okudum, piril piril evlatlar yetistirdim, hayatimda oto park cezasi bile almadim.
Isime bir gun bile gec kalmadim.
Insanlara hep cok saygili oldum, kendime yapilmasini istemedigim hic bir seyi bir baskasina yapmayi dusunmedim dahi.
Ama bu adam, benim tasidigim tum moral degerleri yerle bir ediyor.
Ben bu degilim, siz bu degilsiniz, burayi okuyan pek cok kisi o adam degil ama her gecen gun bu b.k cukurunda daha cok kirleniyoruz.
Olaya boyle bakinca namuslu olmak detay gibi kaliyor.
Oysa biz hala cocuklarimizi, durust, namuslu kisiler olarak yetistirmek icin cabaliyoruz.
Nicin ?
Sadece dinimiz icin mi ?
Derinligine incelediginizde Islam diger dinlerden cok farkli degil ama bizim yuzyillarca bayraktarligini yaptigimiz bu din neden bu kadar cirkin yaratiklar uretiyor.
Bu sadece cehaletle aciklanabilir mi ?
Adam zaten ulusun cahillestirilmesi icin milyarlar dokuyor.
ABD arkasinda.
Biz burada durustluk tartismasi yapiyoruz.
Oysaki bu bos bir tartisma, cunku dunyada yokuz.
Olmayan birinin namusu olabilir mi ?
Yer İmleri