Arama sonucu : 2234 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu gidişata göre P.tesi 3.40 seviyelerin de Sali 3.20 ... haftaya Cuma ya da3.00 in altinda bekliyorum. Bu nedenle 3.50 bilem büyuk zarar yazar. Sana güle gule despc...

2.  Alıntı Originally Posted by koren Yazıyı Oku
    Bu gidişata göre P.tesi 3.40 seviyelerin de Sali 3.20 ... haftaya Cuma ya da3.00 in altinda bekliyorum. Bu nedenle 3.50 bilem büyuk zarar yazar. Sana güle gule despc...
    Tamam bazı saçma sapan ya da normal ama detay bilmediğimiz için bize göre anlamsız şeyler oluyor da vur diyince de öldürmeyelim lütfen :-) Bıçak [emoji486] olayını yıllardır bende kullanırım bence yavaştan düştü gibi.. 3 seviyesi demek yaklaşık %25 düşüş demek ki, bilançosunda ederi olan bir şirket için fazla olur. Bakalım kardeşlerinde nasıl bilanço gelecek.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by koren Yazıyı Oku
    Bu gidişata göre P.tesi 3.40 seviyelerin de Sali 3.20 ... haftaya Cuma ya da3.00 in altinda bekliyorum. Bu nedenle 3.50 bilem büyuk zarar yazar. Sana güle gule despc...

sana teselli olsun diye demiyorum ama 3,90 maliyetli biri olarak diyorum çok umutsuzsun karar senin yolun açık olsun..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •