Sayfa 80/163 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1297 madde; 633 - 640 arası.

Konu: NASIL YATIRIM YAPILMALI __Ekoocean

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    Sayin Adem, TKFEN icin yaptiginiz bir calisma varmi acaba? tesekkurler.

TKFEN-60DK-GÜNCEL -İSTK KISA VADE YÜKSELEN KANAL DİRENÇ VE DESTEĞİNE DİKKAT EDİLMELİ...EĞİTİM

#BIZIM - GÜNLÜK+TL UZUN VADE GÖRÜNÜM AYRINTILI ANLATIM-EĞİTİM HİSSE ŞUAN TAM ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YERDE ! HO YİNE DİKKAT....

Arkadaşlar stop olmaktan korkmayın , gerekirse yapın gerektiği yerde stop yapılmazsa maalesef sonuçları iyi olmuyor...

4.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar stop olmaktan korkmayın , gerekirse yapın gerektiği yerde stop yapılmazsa maalesef sonuçları iyi olmuyor...
    Hocam KARSAN rica etsem bakabilir misiniz ?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by se7ven_86 Yazıyı Oku
    hocam karsan rica etsem bakabilir misiniz ?

Gt-ı9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    karsan gidiyor.. Gitmeye de devam edecek gibi yıllar sonra şirketten kar bekleniyor eğer beklenti olursa çok iyi olur şu yerli oto işide biraz daha sulanursa bu hisse uv'de güzel yerlere gelebilir akşam unutturmayın bir bakalım

6. Tamam hocam ☺

7.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    karsan gidiyor.. Gitmeye de devam edecek gibi yıllar sonra şirketten kar bekleniyor eğer beklenti olursa çok iyi olur şu yerli oto işide biraz daha sulanursa bu hisse uv'de güzel yerlere gelebilir akşam unutturmayın bir bakalım
    hocam emkel ve bremen bakabilirmisiniz saygılar..
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Hocam iyi akşamlar. KARSAN bakalım demiştik akşam 😊

Sayfa 80/163 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •