Alıntı Originally Posted by Bilal Fuat Yazıyı Oku

2008 krizinde 1 senede dip noktasına ulaşıldu unutmayalım...
grafik çok iyi olmuş uzun vade bakarsanız anlarsınız ancak nasıl bir oyun içinde olduğunuzu .

borsalar iner çıkar amaç sadece vatandaşı sömürmektir.
######################

sadece 2 ay harcamalarınızı erteleyin bakın ne oluyor piyasada? çok değil

13 agustos 2017 den başlayıp 13 ekim 2017 ye kadar hiç bir harcama yapmayın bakın
piyasada nasıl kampanyalar başlayacak.

vatandaş satın almazsa kim satın alacak?

bizim vatandaş ise daima tersini düşünüyor ben almazsam kaçacak diye düşündüğü için aynı mantığı borsada bile uyguluyor
borsa=sabır işi
###########
alışveriş yapmazsan fiyatlar ucuzlar ancak borsada alıiveriş yapmazsan fiyatlar artar sebebi Reklam yapmak için fiyatların yükselmesidir.vatandaş hiç konuşmasın borsa hakkında sizce ne olur?

buradan yazsamda televizyon ve gazeteler ile boy ölçüşemem daha bugün tanıştığım bir 41 yaşında hatun
borsaya girecem falan dedi benim kim olduğumu bilmeden
neden dedim geçen bizim bir arkdaş bilmem ne kadarını 2 katı yapmış dedi
güldüm sadece

######################3
tek mantık var arkdaşı kazanmış
trajikomik
#############

benim bir kaç tane SHORT pozisyon iyi kar yazdı pazartesi GAP yapacak şekilde bir açılış bekliyorum ve haftayı %10 a yakın kayıpla kapatmasını bekliyorum

#############
Yazdığım potansiyelli hisseler halen potansiyellerini koruyor
#############

bu zamanda banka faizleri %15 aylık 100bin TL için 950TL e çıkmış oranlar
1 milyon için 9500TL faiz bir ayda gidip bu fahiş yapay piyasadan Gayrimenkul mü alırsınız?borsada kaybetmeyi mi seçersiniz yoksa doların potansiyelini görmek mi istersiniz
DOLAR deyince yanlış anlamayın sadece dolar değil EURO da potansiyel yapıyor.

#############

bankalar kar rakamları ile iyi oynar bunu unutmayın gidip kendileri kar yazmış gibi gösterebilirler
siz sakın son banka bilançolarına göre borsaya girmeyin

#############
bu düşünceleri forumları takip etmeyen daha uyumaya devam eden insanlarla mutlaka paylaşın ki global oyuncular
bu sefer bizim vatandaşı soyamasın

ve unutmayın sadece alım ile para kazanılmaz borsada açığa satarak daha fazla kazanılır
#############
GYO şirketleri en çok zarar yazacak şirketler sakın unutmayın hepsinin hareketleri tamamen YAPAY tamamen manipulatif
inanmıyorsanız elinizde olan GYO lara süreli emirler ile kademelere küçük satışlar yazın eldeki malı kaybetmeden
unutmayın sadece sizin değil diger vatandaşlrında emirleri geleceği için tahta sahipleri ani ve sert satabilir.
###########