Sayfa 117/855 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 929 - 936 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Merhaba. Bu oran hep ezelden beri böyle olması lazım. Halka açıklık oranı bu. Zaten eğer gerçek bir kişi ya da tüzel kişi halka açık olan bir şirketten hisse alır ve bu hisse oranı % 5'i geçerse KAP'a açıklama yapmak zorunda.
    Nasıl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü şimdi düşük forexde işlem yapıyorum daha önceki payla bu aynı değil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaşim kactı

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Nasıl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü şimdi düşük forexde işlem yapıyorum daha önceki payla bu aynı değil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaşim kactı

Hocam sizin verdiğiniz rakamlar zaten sermaye yapısını gösteriyor. Fiili dolaşımda halka açıklık oranını gösteren bir tanımdır. 153KTRY Doğan'ın payını 24KTRY halka açık olan kısmını gösteriyor. Bu da zaten uzun zamandır böyle. Eğer yanlış anlamıyorsam size......

3.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Hocam sizin verdiğiniz rakamlar zaten sermaye yapısını gösteriyor. Fiili dolaşımda halka açıklık oranını gösteren bir tanımdır. 153KTRY Doğan'ın payını 24KTRY halka açık olan kısmını gösteriyor. Bu da zaten uzun zamandır böyle. Eğer yanlış anlamıyorsam size......
    Piyasada fazla hisse yok oza man olanda kendi yadaşların dadır eğerki arsa işi gerçekse ky olan lot 6 milyonu bulmaz tahminim ba ya diplerde sürün müş tabi amaç ları hisse itele mek değilse sizce hangisi

4.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Piyasada fazla hisse yok oza man olanda kendi yadaşların dadır eğerki arsa işi gerçekse ky olan lot 6 milyonu bulmaz tahminim ba ya diplerde sürün müş tabi amaç ları hisse itele mek değilse sizce hangisi

Vallahi amaçları nedir bilemem yani tahmin edemiyorum. KY'ye itelemek zaten hemen hemen her kağıdın olmazsa olmazı. Tek bildiğim birşey var 2 milyon m2 arazi. Bunun yanında da yaklaşan seçimler, hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, Doğan ile iktidarın 15 Temmuz'dan sonra ki siyasi yakınlaşması. Bunların hepsinin Mipaz'ın lehine olduğunu düşünüyorum. E birde beklenti var. İmar beklentisi. Ben Mipaz'da uzuncuyum. İstanbul'dan para ile satın alamayacağım araziye Mipaz sayesinde ortak oldum. Hayırılısı.....

5. Bu arazi mipazın mı bek bu konuda hakim değilim o yüzden geçmişini bilmiyorum bi mahkeme süreci mi var bi aydınlatır san iyi olur hocam

6.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Bu arazi mipazın mı bek bu konuda hakim değilim o yüzden geçmişini bilmiyorum bi mahkeme süreci mi var bi aydınlatır san iyi olur hocam

İmar konusunda mahkeme süreci devam ediyor. Daha önceden imarı olan arazinin imar izni iptal edilmişti. Onun davası sürüyor......

7.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    İmar konusunda mahkeme süreci devam ediyor. Daha önceden imarı olan arazinin imar izni iptal edilmişti. Onun davası sürüyor......
    Nekadar oldu bu dava sürecine 1 2 3 yıl nekadar genelde baya sürer o yüzden sordum

dünya borsaları kapanışları.

ağustos ayı düşenler çıkanlar.

Sayfa 117/855 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •