Nasıl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü şimdi düşük forexde işlem yapıyorum daha önceki payla bu aynı değil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaşim kactı
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl tüzelden böyle olur cuma yüzde 34 dü şimdi düşük forexde işlem yapıyorum daha önceki payla bu aynı değil peki bu hisse 60 kuruslarda fili dolaşim kactı
Piyasada fazla hisse yok oza man olanda kendi yadaşların dadır eğerki arsa işi gerçekse ky olan lot 6 milyonu bulmaz tahminim ba ya diplerde sürün müş tabi amaç ları hisse itele mek değilse sizce hangisi
Vallahi amaçları nedir bilemem yani tahmin edemiyorum. KY'ye itelemek zaten hemen hemen her kağıdın olmazsa olmazı. Tek bildiğim birşey var 2 milyon m2 arazi. Bunun yanında da yaklaşan seçimler, hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu, Doğan ile iktidarın 15 Temmuz'dan sonra ki siyasi yakınlaşması. Bunların hepsinin Mipaz'ın lehine olduğunu düşünüyorum. E birde beklenti var. İmar beklentisi. Ben Mipaz'da uzuncuyum. İstanbul'dan para ile satın alamayacağım araziye Mipaz sayesinde ortak oldum. Hayırılısı.....
Bu arazi mipazın mı bek bu konuda hakim değilim o yüzden geçmişini bilmiyorum bi mahkeme süreci mi var bi aydınlatır san iyi olur hocam
Nekadar oldu bu dava sürecine 1 2 3 yıl nekadar genelde baya sürer o yüzden sordum
Yer İmleri