Originally Posted by
temelreisim
Keko dostum, hisseye enerji vermişsin))) Orge den çıkan para buraya mı geliyor yoksa))) dostum ben otokardayım lakin eski göz ağrımız, çok çektirdi bu hisse. Son vergi dairesi tam bir hüsrandı . Patronlar vicdanlı olsa, şirket gerçekleri ortada, umarım kazanırsınız. Lakin , umarım bu bilanço hakkaniyetli gelir. O kadar ciro satış, vergi dairesi zarar gibi bir durum. Muhasebeci değilim pek anlamam ama, normal yıllık kar 45-50 milyon bekliyorduk, mevcut durum beni ürküttü . Umarım kalanlar kazanır. Şirket ve çalışmalar muazzam yeter ki patronlar vicdanlı olsun. Yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok doğru söylüyorsun dostum...bence bu vergi dairesi bilançosu ile spk bilançosu gibi iki başlılık kaldırılmalı...biz ky ların kafası acayip karışıyor.....vergi dairesi bilançosunu biraz inceledim ama açıkçası pek bir şey anlamadım...bir tek cironun rekor kırdığını gördüm...bir şeyin iyi mi kötü mü olduğunu bilmemiz için öncekiler ile karşılaştırmamız gerekiyor...
işte bu durumda vergi dairsi bilançosunu spk nın ki ile karşılaştıramıyoruz...çünkü değişen ve farklı gösteren çok kalem var...bu işlerden tam anlamı ile anlayabilmemiz için muhasebeci olmamız lazım ki borsa yatırımcısının bir çoğu bu işlerden anlamıyor....anlamadığı için de zararı gördüğü anda satıyor....
benim mantığım bu rekor cirodan zarar çıkmasını kabul etmiyor dostlar...teknik de olumlu iken ve mantığımı da dinleyince benim için alım yapmak çok zor olmadı...gerçi çıktığım hisseler agresif olarak çıkış yapıyorlar ama yapacak da bir şey yok...kısmet diyelim buna...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri