Artan

34,86 12.45 14:13
13,64 10 14:12
1.188,00 10 14:10
35,20 10 14:12
36,98 9.99 14:11
Artan Hisseler

Azalan

104,40 -10 14:13
245,50 -9.99 14:12
13,73 -9.97 14:13
24,06 -9.96 14:13
81,85 -9.96 14:13
Azalan Hisseler

İşlem

4.178.165.686,74 14:13
4.035.042.805,75 14:13
3.959.625.848,79 14:13
3.418.236.494,60 14:13
3.374.256.563,38 14:13
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    1998-2012 arasi once Altinoluk sonra da Asos'da tatil yaptim.
    Son 5 senedir artik gitmez oldum oralara.
    Ben de ayni bozulmayi, kirlenmeyi gordum yasadim.
    Son 5 senedir Datca Palamutbuku'ne gidiyorum ama malesef oralar da gitgide kotuye gidiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1998-2012 arasi once Altinoluk sonra da Asos'da tatil yaptim.
    Son 5 senedir artik gitmez oldum oralara.
    Ben de ayni bozulmayi, kirlenmeyi gordum yasadim.
    Son 5 senedir Datca Palamutbuku'ne gidiyorum ama malesef oralar da gitgide kotuye gidiyor.
    Syg,

abi bilirsin en güzel komşu Yunanistan, Euro'dan çıkarlarsa ev alınabilir
    Ne yazık ki artık Türkiye'deki sahiller bu nüfusu kaldıramayacak kapasitede...
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    En güzel komşu Yunanistan.
    Euro'dan çıkarlarsa ev alınabilir
    İş yok güç yok Yunanda. Memleket güzel orası ayrı ama pasif gelir olmadan ne yapılır oralarda bilmem. Vergilendirmeleri hakkında da pek hoş şeyler okumadım. Özellikle emlakta bir garip vergilendirmeleri varmış tam ayrıntıları hatırlayamadım şimdi ama adamın canını sıkacak cinstendi.

Tek amaç pasaportu almak ise belki düşünülebilir aksi halde Yunandan cacık olmaz..

Euro'dan çıksalar da olmaz.

Ki,

Çıkamazlar. Şimdi rahatları yine yerlerinde Merkel hala besliyor bunları.

Çıkarlarsa çalışmak zorunda kalacaklar. Siestacılar isyan çıkarır, yakar yıkarlar ortalığı. Siesta'nın kaldırılması yasaktır. Teklif dahi edilemezdir. Yunanın haftada 2 gün dükkanı açık tutma hakkını kimse elinden alamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İş yok güç yok Yunanda. Memleket güzel orası ayrı ama pasif gelir olmadan ne yapılır oralarda bilmem. Vergilendirmeleri hakkında da pek hoş şeyler okumadım. Özellikle emlakta bir garip vergilendirmeleri varmış tam ayrıntıları hatırlayamadım şimdi ama adamın canını sıkacak cinstendi.

Tek amaç pasaportu almak ise belki düşünülebilir aksi halde Yunandan cacık olmaz..

Euro'dan çıksalar da olmaz.

Ki,

Çıkamazlar. Şimdi rahatları yine yerlerinde Merkel hala besliyor bunları.

Çıkarlarsa çalışmak zorunda kalacaklar. Siestacılar isyan çıkarır, yakar yıkarlar ortalığı. Siesta'nın kaldırılması yasaktır. Teklif dahi edilemezdir. Yunanın haftada 2 gün dükkanı açık tutma hakkını kimse elinden alamaz.

Kriz var mı yok mu anlamadım ana
    vergilerden yakınan duydum kdv şuan %24 aldığım her fişte öyle.
    2 yıl önce %13 imiş.

Mekanlarda fiş kontrol eden sivil polis yada vergi memurları var ben hesabı almaya geldi sandım adam trendeki biletçiler gibi masalardaki fişleri kontrol edip gitti.

Adalarda oran o sekilde imis ama ana karada farkli sanirim, zaten adalar her millet o sekilde vergilendirilmis hep osmanlilar da daha iyi oranlar varmis yada bize gosterilen belgesel oyle diyordu ama Ayhan Sicimoglu na guvenirim........

Bayram donemi bende Turkiye deyim bakalim plansiz dolasicaz biz de esim ile kusadasi merkez cevresinde...
    iyi bir tatil olsun tum milletime..............

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    2 yıl önce %13 imiş.

Mekanlarda fiş kontrol eden sivil polis yada vergi memurları var ben hesabı almaya geldi sandım adam trendeki biletçiler gibi masalardaki fişleri kontrol edip gitti.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    2 yıl önce %13 imiş.

6 gunluk tatilim boyunca tum yeme icme yerlerinde hic pos makinasi gormedim.
    Her hesabi herkes nakit odedi.
    Kaldigim otelin son gun parasini odemeye resepsiyona gittim, cash mi kredi karti mi diye sordu, ben de hemen kredi karti demem uzerine adam egildi asagilardan bir yerlerden bir kutu cikartti, icini acti, baloncuklu plastige sarilmis gicir gicir belki de hic kullanilmamis bir pos makinasi alip calistirdi ve ben eyvah simdi calismiyor diyecek galiba derken benim otel hesabini tahsil etti.
    Herkes hukumetin bankalardaki eurolara el koyacagini dusundugunden deli gibi nakit euro biriktirme derdinde sanirim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    2 yıl önce %13 imiş.

sadece kdv artışı değil, maaşlar da sert bir tırpan yedi, emekli maaşları kademeli olarak %35 düşürüldü.. yani beş sene evvel 1000 euro alan bir emekli şu an 650 euro maaş alıyor

hatırlarsak 2 sene evvel çipras yok olmaz demeye kalktı, referndum falan yapmıştı, derken bankalar kepenk indirdi açılmadı bir hafta, sonra çipras kuzu kuzu kabul etti- vergi artışı, maaş indirimi vs

tabii bu arada enteresan olan yunan ordusunun 7 milyar euro ödeyerek 3 alman denizaltısı satın adı, maaş ödeyecek parası olmayan ülkeye 'türkiye sana saldıracak' martavalıyla denizaltı satanlar da aynı almanlar.. üstelik bu denizaltılar bir türlü suya indirilemedi, ve alman thyssen-krupp aleyhine dava açtı yunan hükümeti

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sadece kdv artışı değil, maaşlar da sert bir tırpan yedi, emekli maaşları kademeli olarak %35 düşürüldü.. yani beş sene evvel 1000 euro alan bir emekli şu an 650 euro maaş alıyor

hatırlarsak 2 sene evvel çipras yok olmaz demeye kalktı, referndum falan yapmıştı, derken bankalar kepenk indirdi açılmadı bir hafta, sonra çipras kuzu kuzu kabul etti- vergi artışı, maaş indirimi vs

tabii bu arada enteresan olan yunan ordusunun 7 milyar euro ödeyerek 3 alman denizaltısı satın adı, maaş ödeyecek parası olmayan ülkeye 'türkiye sana saldıracak' martavalıyla denizaltı satanlar da aynı almanlar.. üstelik bu denizaltılar bir türlü suya indirilemedi, ve alman thyssen-krupp aleyhine dava açtı yunan hükümeti
    türklerin çalıştığı bir balıkçıya gittik(anestis tavern) çalışanlardan birisi gündüz belediye de çalıştığını -maaşları kısmışlar dediğin gibi. . akşamları ek iş olarak burada çalışıyorum mortgage kredisi olduğu için 2 yıl daha katlanıcam dedi.
    Türkler bu kadar çok gitmese belki ek işi daha zor şartlarda bulacaktı. Zor bir durum.

TR de iş garantisi %99olan memur maaşları için olsa aynısı olsa 8K maaş alıp 4k mortgage ödeyen memur çiftiinin maaşları 6K ya inse neler olurdu.

*Tavsiye edilir..
    Gitmek isteyene menüden bir kare ileteyim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •