Sayfa 243/964 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Satin gidin baska hisseler var. Yeni gircekler de girmesin bi dunya hisse var ...vb Daha cok tureyeceklerdir bunlar. Her hissede olur bunlardan

2. bu kağıdın tahta kapanması ihtimali 0 oldu gbi arkadaşlar,.tamamen kendi düşüncem yatırım tavsiyesi değildir.bi de 21 inde bilanço önemli,niyet orda ortaya çıkacak

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın freecell. Şahsi düşüncem brut takas ve internet yasağının kalkacağı yönünde. Ancak bist ve spk nın yavaş tavrı yüzünden zaman konusu uzun olabilir. Gözaltı pazarından çıkış ise bilançoya bağlı olarak daha uzun sürecektir. Geçmiş hisse örneklerine bakarak bu kararların fiyatı çok olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bu yüzden buradayım. İnşallah herkesin istediği fiyatlara gelir. Saygılar.
    Diğer hisselerde benzer süreçler nasıl gelişti nasıl sonuçlandı bilemiyorum ama 2013 den beri kervansaray ın tüm gelişmelerini, süreçlerini iyi kötü biliyorum. Buna göre de kervn ın durumunun özel olduğunu ve bu özel süreçten kaynaklı spk nın kararlarının daha temkinli, daha hızlı olacağını düşünüyorum.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 2017 nisan sonunda brütten çıkan megap ve dobur hatırladıklarım. Brüt takastan çıkıştan birkaç gün evvel hareketlendiler.
    Umarım dediğiniz gibi daha hızlı karar verilir.

5. Bu hisse ne megap ne dobura benzer.eger yeterli yönetim duzluge cikacak sirket desin srt niyetli olmasin ozaman uzaya bile cikacar.ben aldim maliyeti cok yuksek olan arkadaslar var ilk defa yazdim 4 aydir bekliyorum duzluge cikana kadarda beklerim.ytd

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. şahsi görüşüm ,genel kurul tarihin açıklanmasını gerekçe göstererk spk ya internet yasağı ve brüt takasın kalkması için dilekçe göndermeliyiz,1 ay önce dilekçe gönderildi ama o zaman genel kurul ortada yoktu

7. spk kaplumbağa hızıyla hareket ediyor

blokeleri kaldıracak ; bir aylık süreyi sonuna kadar kullanacak illaki;

brüt takasta ilgili mevzuattan bahsetmiş

şirket kendisi istiyor mu? brüt takastan çıkmak ve başvuru yapmış mı?

şirket isteyecek ilk önce? ki bize örnek olsunlar...

bazı şeyleri hızlandırmak için, kuyruğuna basmak lazım

nasrettin hoca eşeğiyle odun taşıyormuş...yüklemiş eşeğe odunları ;ama tepeleme odun yüklemiş; eşek gitmiyor , vuruyo ediyor eşek gitmiyor...nasrettin hoca ben sana yapacağımı bilirim diyor...heybesinden kırmızı acı biberi çıkarıyor...eşeğin afedersiniz kıçına sürüyooo başlıyor eşek koşmayaaaaaa tepeleme oduna rağmen eşek ; roket olmuş gidiyo.....durumu görenler izleyen ahali (cevreki insanlar) nasrettin hocanın yanına geliyooo Aralarından biri diyo ki, hocam senin eşek odunları aldı gidiyoooo, yetişemeyeceksin ne yapacan şimdi diyo nasrettin hoca adama diyor ki ''bak şimdi beni izle '' diyo...ne yapcam iyi izle...acı biberi afedersiniz bu defa kendi kıçına sürüyooo başlıyo koşmaya yetişiyooo eşekcağızına

bizim acı biberi kullanmamız lazım şu anda küçük yatırımcıda yılmış , bekliyooo, bazı şeylerin hızlandırılması için; ŞU ANA KADAR YAPILANLARDAN FARKLI BİR YÖNTEM BULMAMIZ LAZIM İŞLERİ HIZLANDIRMAK İÇİN bu kadar BASİT

''acı biber'' yerine geçecek bişey bulmak lazım

8. @cem özay dostum bu tip hisselerde teknik maalesef çalışmıyor ama sizi kırmayalım bir bakalım!!
    Yeşil indikatör üzerinde kaldığı sürece sıkıntı yok gibi gözüküyor!!
    Büyük resimde tüm ortalamaların üzerine uzuuuuuuun uğraşlar sonucunda hele şükür atmış. Sağı solu belli olmaz dikkat edin genede!!!

not:teknikçi analiz yorum

Sayfa 243/964 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •