Sayfa 19/213 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 145 - 152 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Speed78 Yazıyı Oku
    Hocam milpa ya bakabilimirsiniz?
    sanırsam MIPAZ demek istediniz.
    MIPAZ için,
    1,06 nın önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. yükselebilmesi için 1,06 nın üzerinde kalmalı. 1,06 üzerinde kaldığı sürece 1,14 direncine doğru hareket görebiliriz. 1,14 ü kırabilirse 1,23 batına hareket yaşanabilir. aşağıda ise ilk güçlü destek olarak 0,99 görüyorum. aşağı kırılması durumunda ise 0,90 a kadar gevşeyebilir. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    sanırsam MIPAZ demek istediniz.
    MIPAZ için,
    1,06 nın önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. yükselebilmesi için 1,06 nın üzerinde kalmalı. 1,06 üzerinde kaldığı sürece 1,14 direncine doğru hareket görebiliriz. 1,14 ü kırabilirse 1,23 batına hareket yaşanabilir. aşağıda ise ilk güçlü destek olarak 0,99 görüyorum. aşağı kırılması durumunda ise 0,90 a kadar gevşeyebilir. kendi görüşümdür. YTD.

evet tesekkurler hayirli yolculuklar

3. Sayın hocam Adel hakkın daki düşünceniz. Tşk.ler.

4.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    merhaba,
    DEVA için,
    60 dakikalık verilere göre Aralık 2016 da bir dip gördükten sonra çok güzel bir çıkış trendi yakalamış. 3,91 in önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. buranın üzerinde kaldığı sürece 3,99, kırabilirse de 4,09 ve 4,19 bantlarına doğru bir hareket olabilir diye düşünüyorum. aşağıda ise 3,80 ve 3,72 bantları ilk destekler olarak gözüküyor. bu trendi bozmadığı sürece gözüme bir hoş gözüktü diyebilirim. kendi görüşümdür. YTD.

GOODY için,
    3,67 bantının üzerine kaldığı sürece 3,78, kırabilirse de 3,95 bantlarına doğru hareket görebiliriz. 3,67 aşağı doğru kırılırsa destek olarak çalışabilecek ilk yer 3,59 gibime geliyor. eğer bu seviyelerde kırılırsa 3,50 ve 3,22 ye doğru gevşemeler görebiliriz. uzun vadeli yatırım için bilanço ve karlıılklarına bakmanızı şiddetle öneririm. kendi görüşümdür bunlar. YTD.

Deva guzel trendini devam ettirdi givi bakalim arkasi gelecek mi. 3.98 gordu en yuksek olarak bugun
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5. selamlar. vkgyo teknik analiz ne durumda acaba . teşekkür ederim.

6. kolay gelsin sayın jamiryo müsait zaman ısgsy bakarmısınız kolay gelsin teşekkürler..

sir Guest
    sayın jamiryo endeks yükselişi nereye kadar devam edebiir?

8.  Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Sayın hocam Adel hakkın daki düşünceniz. Tşk.ler.
    merhaba,
    ADEL için,
    16,40 önemli bir nokta gibi gözüküyor. buranın üzerinde kaldığı sürece 16,70 bantına doğru hareket görebiliriz. burayı kırarsa 17 seviyesine doğru hareketlenebilir. 16,40 ı aşağı doğru kırarsa 16,30 ve 16,16 bantlarına doğru gevşeyebilir. kendi göüşümdür. YTD.

Sayfa 19/213 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •