Sayfa 47/202 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 369 - 376 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. CEO'nun 30 mayıstaki açıklamalarından bir bölüm:*PRYSMİAN/AYDOĞDU: YATIRIMLAR VE PLANLARI ÇOK YAKINDAN İZLİYORUZ, ŞU AN İTİBARİYLE BİR PROJE İSMİ VERMEK DOĞRU OLMAZ-BLOOMBERG

PRYSMİAN/AYDOĞDU: ELİMİZDEKİ SİPARİŞLER VE PİYASA HAREKETLERİNE BAKTIĞIMIZDA 2017'DE GAZ KESMEYECEĞİMİZ SÖYLEYEBİLİRİM-BLOOMBERG HT

Yine bir diğer önemli nokta son dönemde basında sıkça görmeye başladığımız Günej Panelleri ve güneşten elektrik üretimi... daha önce Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Projede PRKAB'ın solar kabloları kullanılmıştı.Bir güneş ülkesi olan ülkemizde ilerleyen dönemlerde,Hükümetin enerji çeşitliliği adımları doğrultusunda Güneşten elektrik üretilmesine dönük,güneş tarlalarının yaygınlaşacağını düşünüyorum.
    Prkab'ta solar kablo teknolojisinde oldukça önemli bir yere sahip.

2. hacimsiz senetlerde ufak vurkaçcılar dışında kimse bulaşmaz.tabi sözleşmedeki ydışına kar transferini yasallaştıran lisans bedeli değişirse durum değişir

3.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    hacimsiz senetlerde ufak vurkaçcılar dışında kimse bulaşmaz.tabi sözleşmedeki ydışına kar transferini yasallaştıran lisans bedeli değişirse durum değişir
    Lisans bedeli Genel Kurulda dahil olmak üzere defalarca dile getirildi... malesef şirket bu konuda adım atacak gibi durmuyor.

4. Adam iyi çaktı kafamıza....ters köşe olduk 😯

5.  Alıntı Originally Posted by Şehrengiz Yazıyı Oku
    Dün itibarıyla ben de dönüş yaptım hadi hayırlısı...
    Bugün itibarıyla 2,86 dan ben de dönüş yaptım hadi hayırlısı...

7. Ortaklar bu hafta 3 ün üstüne tekrar dönüş yapıp 4 lere doğru yol alacağız inşallah. Ytd.

8. Gene tek başımıza kaldık buralarda...😉

Sayfa 47/202 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •