Sayfa 48/578 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 4619 madde; 377 - 384 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

  1. Özellikle zararda olduğum hisselerde 10. maddeyi sürekli uyguluyorum maliyet düşürme adına ,diğer hisselerde işe yaradı fakat bu Ostimde ne zaman maliyet düşürsem dahada düştü bıktırdı artık

  2. Bu serefliler piyasadaki kağıtları tek tek sayip takip ediyorlar. Kimseye para kazandirmaz bu k.ni bozuklar. Bu saatten sonra bu kağıdı almak g.ri zekaliliktir.

    Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.

  3. Ostim Yöneticileri yatırımcısını bu duruma düşüren kişilere hitaben .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .
    bazen bu noktalar yazılmak istenilen olayı daha iyi anlatır. Yatırımcısını bu duruma düşüren yöneticiler noktalı yerlere ne geleceğini iyi bilir

  4. #380







  5. Ostim kanatlanmış

  6. Azıcık yükseldi ya, lanet okumalar/hakaret etmeler ŞİMDİLİK durdu.
    Eğer yükseliş devam ederse birkaç gün öncesinin lanet/beddua tacirleri bu sefer methiye/övgü zincirlemesine başlar...
    Komik!!!
    O boşluklara herkes önce kendi bilincini/bilinçsizliğini yazsın.
    Sonra da şirket sahiplerine/sorumlularına değil kendi adreslerine postalasın!

  7. Süslü kelimelerin arkasinda ki kadraj da ne oldugu az çok belli olan kalın kafaların anlayamayacağı işlemler dönüyor. Farkında mısınız? Acaba.

    Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.

  8. #384
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Yaş
    54
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yerli oto mu???
    OSTİM gözünü yerli otoya dikti
    ATO Başkanı Baran, başkentin yerli otomobilin Ar-Ge çalışmalarıyla yedek parça ihtiyacını karşılayacak yeterlilikte olduğunu belirtti

    ANKARA
    Ekonomi
    Perşembe 29.06.2017
    OSTİM esnafı OSB'deki 5 bini aşkın işletmesinde yerli otomobilin yedek parçalarını karşılamak için harekete geçti. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, başkentin yerli otomobilin Ar-Ge çalışmalarıyla yedek parça ihtiyacını karşılayacak yeterlilikte olduğunu belirterek, "Ankara, yerli otomobili üretecek 'babayiğit'e, Ar-Ge çalışmaları yapacak, beyin ve yedek parçayı üretecek tedarikçi olmaya hazır" dedi.


    YERLİ OTOMOBİL HAYAL DEĞİL
    Yerli otomobil için görev paylaşımı yapılabileceğini ve Ankara'nın önemli bir rol oynayabileceğini belirten Baran, "Bugün ülkemiz, gerekli konsorsiyumu oluşturabilecek, pazar araştırması yapacak, doğru konsepti belirleyebilecek, özgün tasarımını geliştirebilecek, marka oluşturabilecek, pazarlamasını başarı ile gerçekleştirebilecek yeterliliğe sahiptir" ifadelerini kullandı. Yerli otomobilin ekonomideki dönüşümün simgesi olabileceğine dikkat çeken Baran, "Ankara bu iş için biçilmiş kaftandır. OSTİM OSB'deki 5 bini aşkın işletmemiz tüm ülkeye hatta Ortadoğu'ya rüşdünü ispatlamış durumdadır. Yerli uçağa malzeme üreten göz bebeğimiz OSTİM yerli otomobilin ihtiyacı olan yedek parçaları üretir" dedi.
    Bu haberin paylaşımından sonra kimse yorum bile yapmamış.. ilginç

    Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 48/578 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •