Sayfa 150/199 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by spekdusmani Yazıyı Oku
    birleşme herkese hayırlı olsun. rıza mal satamaz. genel kurulda oy çokluğunu kaybeder. burada önemli olan. ıeyho daki arkadaşlar. kÂr ın usaş da olduğunu anlayıp ıeyho satıp usaş alması sonucu. usaşda bir patlama olabilir. serbest marj açılağı için birleşme günü herşey normale döner. bence bu tahtada bu saatten sonra zarar olmaz. ytd değildir..
    Yukardaki bu yorumu neye dayanarak yaptınız bilemiyorum. Rıza'nın elinde imtiyazlı hisseler var. Bu hisseler sayesinde şirketin %99 satabilir yinede oy çokluğunu kaybetmez. Bu kağıtta beklenti bitti. Burada serbest marj olmaz. Teknik olarak birleşme tamamlandığında herkesin hesabina elinizdeki usaş hissesine ilaveten %64.73 ieyho hissesi verilecek.ve ieyhoda oyunun üçüncü bölümüne geçilecek.ytd

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +288 olurken, ortalama tahmin +311 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +788 puan olurken, en düşük beklenti +58 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
    bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

3. Helal olsun valla isi bilen baska oluyor tabi riza bile bukadar alsat yapamiyordur heralde ytdddddd

4. Bu hissenin yükselmesi için sebep var mı, öğrenmek istiyorum ben lütfen bilen biri yazsın

GT-I9301I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tahaturker Yazıyı Oku
    Bu hissenin yükselmesi için sebep var mı, öğrenmek istiyorum ben lütfen bilen biri yazsın

GT-I9301I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence Yok ben 44 den alıp 51 den verdim erken vermişim ama Rıza adı herkesi korkutmuş burdan alanların da bir hikayesi vardır elbet araştırmadan alınmaz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bu hissenin ozelligi herkez beklerken yukselmez ytdddddd ondan yukselmesini beklemeyen coksa yukselir bencede yukselmez

7. Taha Türker e cevabımdır.
    Merhaba, bir yatırım danışmanınız yok ise firmanın bildirilerini okuyarak bir yol haritası çizmelisiniz. Hissenin çıkması yada düşmesinden ziyade sizin ne düşündüğünüz yatırıma dönüşsün, sonrasında pişman olmayın. ytd.

8. Tarih tekerrürden ibaret demiş atalarımız, ben 6 senedir burdayım gene beklerim.

ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 150/199 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •