bundan sonra önce 85 ....hedefte 87 ve 92 yeterki 8365 aşağı gelmesin......
[IMG][/IMG]
13 günde 25 bin daha ilk beş aracı kuruma geçmş....artık cımbızla alıyorlar..şimdi bundan sonra ya toplamaya bırakacaklar...dağıtım sürecine geçecekler..ki bunu hisse fiyatını yukarı çekerek yapacaklar.yada toplamaya devam edip bir süre daha düşük işlem hacimleri ve aynı yerde sürtmeye devam diyecekler......
aynen......şimdi yol ayrımı var....endeksdönüşemi geçecek...yoksa sallıyorlarmı........bunu 105 bin de anlıyacağız.....eğer altı olursa geldiği gibi iniş e devam.......o zamanda 101 bin var
[IMG][/IMG]
bu bizim grafik...ben bu grafikten şunu anlıyorum...8125 altı kapanışlar kötü......8270 üzerinde halen umudum var.....kısa vadede görüntü bu...ama uzun vadede bunların hiç biri beni etkilemez.....ben aldığım temettüye bakarım...yeterki orada bozulma olmasın...hisseler düşer,çıkar..bu işin fıtratında var.....bu sefer hiç yükselemedik....olsun varsın buranın günü bitmez....araplarda bir laf vardır.....bukra inşallah.....yani umut hiç bitmez...sağlıcakla kalın.....
endeks 105 bin denedi...tepki verdi.....ama yeterli değil......fırtına henüz geçmedi...
Yer İmleri