Sayfa 63/639 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 497 - 504 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Usta o zaman minimum bir ay daha bu fiyatlarda kalır gibime geliyor....
    Örneğin bu hafta ya da önümüzdeki hafta;OGK yapılmasına ilişkin YK kararı düşerse,işin rengi değişir.Çünkü YK kararında,gündem maddelerinin yer alması icap eder.Bu durumda OGK beklenmeden fiyatlamalar etkilenir.
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Yaz geliyor...meşrubat zamanı ✌✌

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    Kilikya'yı da duymayan kalmamış.Bir de KAP'ta yayınlasalar da,bütün yatırımcılar "resmi" kanaldan öğrenmiş olsa keşke.SPK ceza kesiyor ama hala aynı vurdumduymazlığa devam ediyorlar.Belli ki bir "zihniyet" sıkıntısı var.
    Nûn

3. 5 lotla 38 de uzlaşıyor,8337 lot satışta bekliyor

4. Şirketlerin genel kurul çağrıları KAP'ta yayınlanmaya başladı,çoğunluğu Mart sonunda dikkat ederseniz.
    Nûn

5. 2275 lotla 37 de uzlaşıyor,1961 lot alışta bekliyor

6. o zaman bizim de beklememiz hayalcilik olmaz..düşmeden alan alır oluyor benim anladığım.. YTD

7. 1-Olağan genel kurul toplantısı;Şirket organlarının seçimine,Finansal tablolara,Yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporuna,Kârın kullanım şekline,Dağıtılacak kâr ve kazanç paylarının oranlarının belirlenmesine,Yönetim kuruluüyelerinin ibraları ile faaliyet dönemlerini ilgilendiren ve gerekli görülen diğer konulara ilişkin müzakereler yapmak ve karar almak üzere her hesap dönemi için yapılan toplantılardır.Olağan genel kurul toplantısı, her hesap dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır. Buna göre hesap dönemi takvim yılı olan şirketlerde toplantılar yılın ilk üç ayı içinde yapılır.

2-Olağanüstü genel kurul toplantısı, şirket için lüzumu halinde veya zorunlu ve ivedi sebepler çıktığı takdirde yapılan ve gündemini toplantı yapılmasını gerektiren sebeplerin oluşturduğu toplantılardır.Olağanüstü genel kurul toplantısı, şirket için toplantının yapılmasını gerektiren durumların ortaya çıktığı zamanlarda yapılır.
    Nûn

8. Birileri sürekli alıyor izlenimi var..

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

Sayfa 63/639 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •