Sayfa 74/650 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 585 - 592 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. seker alacak parayı vermedin,kurban alacak parayı ver ki;bayramlık ağzımızı bozmayalım.tatil de geldi,sen gitmedin. y.t.d.

2. Doktor güzel söyledin. Zarar yazdık bekliyoruz
    Kötü havayı gördüler aşağı saldılar şimdi yukarı giderse mal toplama fırsatı. Vermedim bende bekliyoruz

3. Böyle bi bilançoya nası yerinde sayar anlamak güç hadi desek ki bilanço öncesi zaten fiyatlandı beklenti gerçekleşti öle bi durum da görünmüyo

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by serkanctn Yazıyı Oku
    Böyle bi bilançoya nası yerinde sayar anlamak güç hadi desek ki bilanço öncesi zaten fiyatlandı beklenti gerçekleşti öle bi durum da görünmüyo

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ah yerinde saysa iyi bilanço sonrası neredeyse eksiye geçecek bakalım ne kadar bekletecek yada hareket edecek mi?
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

5. zamanıdır bence artık,spek geçenlerde 1 gunde kagıdın% 12 sini toplayabilecegini gördü zaten(19105/156000).kendi elinde de var.ben artık her an için hareket bekliyorum artık.hayırlısı olsun...... y.t.d.

6. her sabah umutla saat 10 u bekliyorum ve acaba bugün başlar mı diye düşünüyorum.umutlarımı her gün erteletip kağıdı rezil eden kişilere gün sonu da sakladığım kelimeleri sarfederek günü bitiriyorum.küfür,değil:genelde beddua...... y.t.d.

7. Doktor aynı umutlar bende var. Çıkış yaparsa sağlam yapmasını bekliyorum. O yüzden satmıyorum düştükçe gözümden bir kaçsa zaten bu fiyatlara alamayız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    günaydın hayırlı cumalar herkese işlerinde başarılar sağlık mutluluk bol karlı günler dilerim

Sayfa 74/650 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •