Merhaba Ersoy Bey,
Konunuzu en başından beri takip edenlerdenim. Faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler. Önümüzdeki ay düğünüm olacak ve bu sebeple tüm pozisyonlarımı 1 ay önce kapadım ve ev aldım.
Çalıştığım iş yerinde, ocak ayında borsa ile tanışan bir çok kişi oldu. Onları elimden geldiğince yönlendirdim ve hiç biri borsada zarar ile henüz tanışmadı. Zaten ocaktan beri yükselmeyen şirket neredeyse kalmadı. Onları görüp borsanın cazibesine kapılan bir çok kişi var etrafımda. Hepsi borsaya bir önce yatırım yapmak için can atıyor ve sürekli ne alıyım diye soruyor. Ocak ayında borsaya yatırım yapan kişiler borsamızın şuan Dünya'daki en ucuz borsa olduğuna ve yakın zamanda 180k'nın olacağına inanmakta. Onlara hiç bir şeyin sürekli yükselmeyeceğini anlatmaktan dilim yoruldu ve kendi hallerine bıraktım. Onlara göre borsa 6 ayda zengin olunan bir yer. Beni asıl korkutan etrafımdaki borsayı hiç bilmeyen kişilerin borsa konusunda bu kadar hevesli olmaları. Okuduğum çoğu borsa kitabında da krizlerle ilgili bu konuya vurgu yapılmıştı. Bu yaşadıklarım bence paylaşımlarınızı destekliyor.