Sayfa 186/808 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. herkese selamlar,

bayadır elimde eser miktarda bucim tutarım, ama bugün itibari ile azap kervanına katılarak aranıza gelmiş oldum, hayırlısı,

kağıttaki potansiyel de takoz da malum, vade olarak belirsiz vs. vs., sabrımızı test edecekler orası muhakkak;

bir kaç ay önce yatırımcı ilişkilerini arayarak şu çed raporunu sorayım demiştim, neyse bilinen seyler söylendi, söz konusu yeni fabrika yatırımının iç kaynaklar ile mi yapılacağını sorduğumda yok canım yaklaşık 100 milyonluk yatırım iç kaynaklar mümkün değil denildi, gelinen noktada limanı aldılar, kayıtlı sermaye tavanına geçtiler, gerçekten kafamda olmadık senaryolar ile merak içinde önümüzdeki ayları bekleyeceğim, bu arada bucim topiğinin kıdemli ortaklarını hep büyük bir ilgiyle okudum ve okumaya devam edeceğim.

hayırlısı kazançlar

2. Roda tamam.
    ÇED tamam.
    Sıraya bir bedelsiz sermaye arttırımı gelirmi acaba.

Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Tentirdiyot Yazıyı Oku
    Roda tamam.
    ÇED tamam.
    Sıraya bir bedelsiz sermaye arttırımı gelirmi acaba.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bilmiyorum ama yıl sonuna kadar patlatırlarsa öyle güzel bir haber gayet güzel olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ne kıymetli malın varmış sayın Tarman.2 tırtıklayalım dedik işe uyandın.Biz birileri gibi önce alıp sonra topiğe yazmıyoruz.Buradakileri kast etmiyorum.Başka hisselerden bahsediyorum.Gelene geçene kaç gündür veren arkadaş sana slm yola devam.

5. Hiç merak etmeyin size dar gelen bana bol gelir ey tahtadakiler.

5,822 ile bekliyoruz bakalım. arada alıp maliyeti aşağı çekiyoruz. zararına satmama konusunda inatlaştım.

ya o beni yenecek ya ben onu

7. Kapasite artışı için gereken para nereden temin edilecek acaba.
    Roda ya da para lazım.Maddi yük ağır.

Sayfa 186/808 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •