Beklenti bitti çok konuşanlar, gitti
1 TL ve Üzeri Maliyetli Olanlar Dün Olduğu Gibi, Bugünde Burada Olacak
''Tahta Kapanana Kadar'' YTD
Siz niye üzerinize alindiniz. Kağıt sıkıştı.
İeyho hissemi satıp buraya gelmem oradan karı gorupte gelmemden değil daha avantajli durdugundandir. Fakat piyasa avantaj olarak vermedi.
Kimsenin garantisi yok 24 gün uzun süre
2 gün önce birileri kudurmuscasina 50 yi gösterdi...
Ben 3 yilimi verdim karı görünce giderim.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben İeyho bundan daha ucuz kağıt varmı yazdığımda kağıt 36_40 kuruş arasındaydı. Ne yani kimi mallamisim. O seviyeden alipta zarar edenmi olmuş. Bundan sonra nereye gideceğini hiç birimiz bilemeyiz.ne yani şimdide satmış alınmış deyim. Bu saatten sonra kendime alinir satılır demiyorsam kimseye de demem.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada bir çok arkadaşlarla birlikte bende isyho ieyho birleşmesinde bizde lot aldık. Bu aldığımız lotlar bizi daha çok zarara uğrattı. Daha hızlı kaybedersin.1000 lotun varsa, her kademede 100 tl kaybederken. 1640 lotun varsa 160 tl kaybetmeye başlarsin. Inşallah bu birleşme böyle olamaz. İnşallah 164 ve katları kazanırsınız.ytd
Kardeş
1.borsayı bu kadar iyi biliyorsun ,neden Rıza gibi bir adamın hissesini alıyorsun ?
2,Rıza'nın aşağı basacağından %100 eminsin ,neden açığa satıp beklemiyorsun ?deli gibi para kazanırsın ,
3,bu kadar emin konuşup neden insanları etki altına almaya çalışıyorsun ?
4.şu anda senin yaptığın tck kanunlarına göre suçtur
bizim meşur bir ata sözümüz vardır. dereyi görmeden paçaları sıvamak. nasıl oluyorda şimdiden gelecegi görüyorsunuz öyle bir marifetiniz varsa böyle hisselerde niye boş zaman geçiriyorsunuz. haklıda haksızda olabilirsiniz bırakın ALLAH akıl vermiş kendi düşüncelerini etki altında kalmadan kullansınlar .0.51 aldım. yorumlarınız dan etkilen sem zararına satarım etkilediğiniz arkadaşlar olabilir çünkü yorumlarınızdan emin bir şekilde yorumluyorsunuz nasrettin hoca misali iyimserlik ortamı ya tutarsa
Yer İmleri