Alcatel deki forum sayfası ağlama duvarına dönmüş anladığım kadarıyla vergi dairesine 18 milyon kar gönderip bilançoda 3 milyon göstermişler. Bakalım 21 Ağustos akşamı bizim patron ve çakalları nasıl bir yol izleyecek
Alcatel deki forum sayfası ağlama duvarına dönmüş anladığım kadarıyla vergi dairesine 18 milyon kar gönderip bilançoda 3 milyon göstermişler. Bakalım 21 Ağustos akşamı bizim patron ve çakalları nasıl bir yol izleyecek
Maymun ettiler tahtayı. Ne kabiliyetsiz adammış bunlar...
Bilanço gelirse seans bitimin de gelir diye düşünüyorum. Hissenin de bu hafta için de 6 lı fiyatların üzerine oturacağını düşünüyorum. ytd
geçen ki seans bitimine doğru saat 5 gibi gelmişti. bunlar her an her şeyi yapabilirler dikkatli olalım diyeceğim malınızı kaptırmayın diyorum. Benim ortalamam çok düşük belki ondan rahatlığım ama tabi ki ytd.
maşallah hissede yaprak kımıldamıyor fırtına öncesi sessizlik gibi![]()
Bu adamlar 1 yıldır milleti perişan ettiler. Borsa rekorlar kırdı bu meret aşağılara gitti. Çoğu yatırımcının maliyeti 7 TL ve zerin de. Acımasızca herkesin elindekileri dipten almaya çalıştılar. Alamadıkları da var elbette. Yukarısı için mutlaka bilançoların iyileşmesi gerekiyor. Süpriz bilanço ile yine yukarı taşıyacaklardır. 2016 YILLIK bilanço, 2017 1. çeyrek bilanço, 2107 2 .çeyrek bilanço ile döktüler yatırımcıyı.. Satışlar ve kar önemli oraya bakmamız gerekiyor..
bilanço açıklandığında ilgilenen arkadaşlardan birisi buraya yazarsa çok sevinirim.
Yer İmleri