Sayfa 80/464 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 633 - 640 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. 1.73 ten bekliyorum geleceksin çanağa tamamlayacaksın

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Neye göre kime göre 2.01-2.02 ver mehteri ver mehteri
    Kardeşim gördüğüm olmazsa olmaz altı üstü 2-3 bin lot var şirket benim mi ama dediğim olacak

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    Noldu spek uşağı vıdı vıdı ediyordun pazartesi sana ve ağ babana elimdeki 80000 totu hediye edicem
    Dostum parça parça sat yoksa tahtanın dengesini bozarsın

4. Elde edilen satışla 22 milyon kar 9 aylık bilançoya nasıl yansıyacak sermaye artırımı olursa beklenti artar b grubu olacak bekleyip göreceğiz fırsat zamanı ytd

5. Kap bilgilendirmesinden anladığım kadarıyla arsa karşılığı alacağı dükkan ve apart dairelerden vazgeçip 7milyon ikiyüz yetmişbeş bin euro'ya arsayı satmışlar.Böylelikle en erken ocak ayında oluşacak beklentiyi şimdiden gerçekleştirdiler. Ve aferin patrona hiç haber sızdırmadan işlemi gerçekleştirdi,panda ve avanesi hedefgirişimde sıkışıp kalarak yükselişi kaçırdılar ee alma mazlumun ahını demişler.Bundan sonra artık elde edilen gelirin nasıl kullanılacağını bekleyeceğiz.

6. Bu durumda şirketin 12 aylıkta kar açıklaması kesin,ocak ayındada b gurubuna geçişide öyle ne kalıyor bedelsizmi oda mümkün borsamızda bir günde neler değişiyor neler.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmets59 Yazıyı Oku
    Bu durumda şirketin 12 aylıkta kar açıklaması kesin,ocak ayındada b gurubuna geçişide öyle ne kalıyor bedelsizmi oda mümkün borsamızda bir günde neler değişiyor neler.
    9 aylıkta neden kar açıklamasın ki bir de şirket bu satışı çok iyi gizlemiş ki spekler bile haber çıkınca ancak alıma geçtiler yakın zaman zirvesini kıracağını ve 2,5 civarına kısa vade gideceğini düşünüyorum ytd

8.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    9 aylıkta neden kar açıklamasın ki bir de şirket bu satışı çok iyi gizlemiş ki spekler bile haber çıkınca ancak alıma geçtiler yakın zaman zirvesini kıracağını ve 2,5 civarına kısa vade gideceğini düşünüyorum ytd
    9 aylıktada kar açıklayabilir ancak tamam satış yapılmış parayı alıp kasaya koydularmı? Alan şirket nasıl bir ödeme planı sundu?bunları bilemiyoruz ama kesin olarak bu yıl sonu geçtiğimiz yıllar gibi zarar değil kar açıklıyacağı kesinleşti.

Sayfa 80/464 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •